2777
2789
عنوان

کمککککککک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی چی بری بخری؟

میگم گلابی خوردم تاثیر داره رو عقب انداختن پری

و

میگم برم رازیانه بخر بیارم دم کنم بخورم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
از کجا فھمیدہ بودی بارداری؟  بی بی چک زدی؟

اره عین حاملگی معمولیه 

حالت تهوع همه چی دیگه

ولی بچه نمیشه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
گلابی بله سردیه رازیانه گرمیه

روزی ۷ یا ۸ تا گلابی میخوردم 

دم کرده نعنا سردیه با نبات گرمیه برای دل درد و معده درد مصرف میشه

اوکی برم رازیانه بخرم بخورم 

اوکی برم رازیانه بخرم بخورم 

1ق غذاخوری پر بریز تو قوری اب جوش یه فنجان بریز روش بزارش رو کتری درحال جوش دم بکشه 6دقیقه کافیه زیاد نزار دم بکشه 

داخلش نبات بندازیکم پودردارچین حل کن بخور

یا بارازیانه یه تکه چوب دارچین دم کن

خسته نباشی بعد میخوای عقب نندازی

جدا 

دلیلش میتونی این باشه؟؟؟؟؟؟؟ 

تقریبا یه هفتست همینجوری دارم مثل چی میخورم میوه یه جعبه پر گلابی و شلیل رو تو یه هفته تموم کردم 

1ق غذاخوری پر بریز تو قوری اب جوش یه فنجان بریز روش بز ارش رو کتری درحال جوش دم بکشه 6دقیقه کافیه زی ...

باشه همین الان میخام برم بیرون میرم میخرم

جدا  دلیلش میتونی این باشه؟؟؟؟؟؟؟  تقریبا یه هفتست همینجوری دارم مثل چی میخورم میوه یه ج ...

نوش جونت

بعدمیخوای عقب نندازی

لااقل نزدیک تاریخ موعدت درطول روز یکم جوشانده بخور سردی کمتربخور اینطور نشی

نوش جونت بعدمیخوای عقب نندازی لااقل نزدیک تاریخ موعدت درطول روز یکم جوشانده بخور سردی کمتربخور این ...

باشه بازم یکم استرسم کمتر شد اگه اگه پریود شم یه ش   ارژ ۵ تومنی پیش من عشقم😂😂😂😂😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟