masibala مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان کمککککککک😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست بچه ها امروز ۴ روزه از وقتم گزشته چی کار کنم پربود شم جلوگیری طبیعی داشتیمواقعیتش قبلا که هنسرم ضعیف بود ولی خب باز میترسم حامله بلشمچی کار کنم پریود شم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1398/06/12 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 پس اینھمہ رازیانی خوردم چیشد؟ سردی زورش بیشتر از گرمیبخصوص اگه خودتم مزاجت سردباشه
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 سردی زورش بیشتر از گرمی بخصوص اگه خودتم مزاجت سردباشه اینطوری که تو عاشق میوه هستی به احتمال زیاد سرد مزاجی
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 چی چی بری بخری؟ میگم گلابی خوردم تاثیر داره رو عقب انداختن پریومیگم برم رازیانه بخر بیارم دم کنم بخورم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 از کجا فھمیدہ بودی بارداری؟ بی بی چک زدی؟ اره عین حاملگی معمولیه حالت تهوع همه چی دیگهولی بچه نمیشه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 میگم گلابی خوردم تاثیر داره رو عقب انداختن پری و میگم برم رازیانه بخر بیارم دم کنم بخورم گلابی بله سردیهرازیانه گرمیه
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 گلابی بله سردیه رازیانه گرمیه دم کرده نعنا سردیه با نبات گرمیهبرای دل درد و معده درد مصرف میشه
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 گلابی بله سردیه رازیانه گرمیه روزی ۷ یا ۸ تا گلابی میخوردم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 دم کرده نعنا سردیه با نبات گرمیه برای دل درد و معده درد مصرف میشه اوکی برم رازیانه بخرم بخورم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 روزی ۷ یا ۸ تا گلابی میخوردم خسته نباشی بعد میخوای عقب نندازی
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 اوکی برم رازیانه بخرم بخورم 1ق غذاخوری پر بریز تو قوری اب جوش یه فنجان بریز روش بزارش رو کتری درحال جوش دم بکشه 6دقیقه کافیه زیاد نزار دم بکشه داخلش نبات بندازیکم پودردارچین حل کن بخوریا بارازیانه یه تکه چوب دارچین دم کن
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 خسته نباشی بعد میخوای عقب نندازی جدا دلیلش میتونی این باشه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا یه هفتست همینجوری دارم مثل چی میخورم میوه یه جعبه پر گلابی و شلیل رو تو یه هفته تموم کردم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 1ق غذاخوری پر بریز تو قوری اب جوش یه فنجان بریز روش بز ارش رو کتری درحال جوش دم بکشه 6دقیقه کافیه زی ... باشه همین الان میخام برم بیرون میرم میخرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 جدا دلیلش میتونی این باشه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا یه هفتست همینجوری دارم مثل چی میخورم میوه یه ج ... نوش جونتبعدمیخوای عقب نندازیلااقل نزدیک تاریخ موعدت درطول روز یکم جوشانده بخور سردی کمتربخور اینطور نشی
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 نوش جونت بعدمیخوای عقب نندازی لااقل نزدیک تاریخ موعدت درطول روز یکم جوشانده بخور سردی کمتربخور این ... باشه بازم یکم استرسم کمتر شد اگه اگه پریود شم یه ش ارژ ۵ تومنی پیش من عشقم😂😂😂😂😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔