تا زمانی که منفیه مطمین باش باردار نیستی
قبل ازاینکه بچه دارشم یه بار پریودشدم ولی خونریزیم خیلی کم بود من همیشه 6یا7روز قاعدگیم طول میکشه تعجب کردم که اصلا سابقه نداشته 4،روز قاعده باشم
بی بی چک زدم مثبت شد زمین و زمان رو سرم خراب شد
اون ماه من قرص نخوردم شوهرم قراربود بره ماموریت منم گفتم ماکه پیش هم نیستیم قرص میخوام چکار
ولی یه بارهمخواب شدیم روز بعدش یک جفت قرص اورژانسی خوردم اینو دقیقا یادم بود که قرص رو خوردم
حالا شوهرم پیشم نبود داشتم از استرس میمردم یه بی بی چک مثبتم تو دستم بود
سریع رفتم دکتر دکتر گفت بارداری براش توضیح دادم قرص خوردم ازمایش بده ازمایشم مثبت بود ولی من بازم روحرفم بودم بابا دکتر من قرص خوردم میگفت صد درصد نیست که
داشتم دق میکردم
گفت شاید پوچ باشه اخه پوچ چیه
گفت یه بارداری هست بهش میگن بارداری پوچ
حالا که اصرار داری برو سونو شاید پوچ باشه
رفتم سونو گفتن بارداری پوچ هستی تا دوماه طول کشید من خوب شدم
یه بار دیگه هم بعداز ازاینکه بچم بدنیا اومد حدودا بی بی مشکوک نشان میداد ولی قرصمو کامل خورده بودم سریع رفتیم سونو ازاد گفت کیسه تشکیل شده دوهفته دیگه نشان میده بارداری یا پوچه
برای اینکه مثل سری قبل عذاب نکشم دوماه طول نکشه و اون کیسه دفع ش تحت نظر پزشک داروی سقط مصرف کردم تحرک زیاد
کلی گرمی خوردم تواپارتمان 15طبقه بودیم 10،..15بار از پله هاش بالا پایین رفتم توخانه طناب زدم کلی لباس گرم پوشیدم تا پری اومد
بعدا رفتم دنبالش خواستم دلیل این اتفاق اخیرروبدونم
که چرا من هردوبار قرص خوردم ولی علایم بارداری پیش آمده
دلیلش و فهمیدیم
رحم نباید سردبشه مراقب خوراکیها باشم حداقلش یک هفته مانده به قاعدگیم
که الان دوساله رعایت میکنم دیگه مشکلی پیش نیامده
اینارو گفتم که بدونی اگه دچار بارداری پوچ هم بشی بازم بی بی باید مثبت شه
یبار تاریخ قاعدگیمو روتقویم اشتباه یادداشت کرده بودم باید پری میشدم نشدم بی بی میزدم منفی بود از استرس زیاد دچار معده درد شدم بعدازدوروز متوجه شدم اشتباه کردم
عزیزم تازمانی که بی بی منفی اصلا نگران نباش
ببخشید زیاد صحبت کردم