عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عزیزم با توجه ب تاپیک قبلیت شوهرت واقعا پررو شده، دلیل اینکه پر رو شده هم ب نظر من البته یک دلیلش میتونه این باشه ک شاید شما چون از اول ازش پول نگرفتی اینقد روش زیاد شده ک بهت میگه مثلا دارو نخر، باید از اول تو تنگنا میذاشتیش، بعد ب نظرم شما اشتباه کردی ک وقتی کتکت زد موندی باهاش حداقل ی مدت میرفتی و قهر میکردی البته اگه شرایطش رو داری، چون من خودم وقتی ک شوهرم اینطوری میکنه راستش نمیتونم برم از خونم جای دیگه و مثلا ی مدت بترسونمش
هیچکس و هیچ چیز تواین دنیا ارزش اذیت کردنو نداره بی خیال باش منم خیلی از این مشکلات دارم ولی خب چه کنیم اگه بخوایم سر هرکدوم از کاراشون انقدر حرص بخوریم دیگه مهلتی برای زندگی کردن نداریم یکم برا خودت باش ولش کن
میدونی انقد ازش هیچی نخواستی تازه بدتر خرجشم دادی الان بجا اینکه نیازهاتو به عنوان شوهر برطرف کنه فک میکنه رفیقشی یا چه میدونم همسایشی بهت به چشم زن نگا نمیکنه بگو فدا سرم که خراب شد اصلا من خرابش کردم شوهر نیستی مگه باید نیازامو برطرف کنی متاسفانه مردای ما به زنایی که دستشون تو جیبشون میره به چشم مرد نگا میکنن من خودم کارمند دولتی بودم شوهرم یه جنگی راه اندخت بعد ازدواج گفت یا من یا کارت فک میکرد من کار کنم شخصیتش خورد میشه میگه باید همه ی نیازاتو خودم برطرف کنم
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه