2777
2789
همش کلاهبرداریه 

به هر دری میزنن کلاه ملتو بردارن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاك دو عالم بر سرم از خونه هم بيرون نميره با هواپيما برم خونه ي پدرم 

با اتوبوس طول ميكشه

بچه ها اوضاعم داغونه لطفا برام انرژي بفرستيد و دعا كنيد

تنها سكوت سطحيه خاك گرفته ي حجم اين كتاب هاست كه زنده است...

عزیزم با توجه ب تاپیک قبلیت شوهرت واقعا پررو شده، دلیل اینکه پر رو شده هم ب نظر من البته یک دلیلش میتونه این باشه ک شاید شما چون از اول ازش پول نگرفتی اینقد روش زیاد شده ک بهت میگه مثلا دارو نخر، باید از اول تو تنگنا میذاشتیش، بعد ب نظرم شما اشتباه کردی ک وقتی کتکت زد موندی باهاش حداقل ی مدت میرفتی و قهر میکردی البته اگه شرایطش رو داری، چون من خودم وقتی ک شوهرم اینطوری میکنه راستش نمیتونم برم از خونم جای دیگه و مثلا ی مدت بترسونمش

ای  دروغگوی کلاه بردار،تو خودت چله خون بودی واون روز از چله خونی یکی دیگه مثلا حاجت گرفته بودی? ...

عجب آدمای دروغگویی ان پس این تابپیک هم الکی بود 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
انقد گريه كردم چشام كاسه ي خون  ازش نقرت دارم دوستان لطفا برام انرژي بفرستيد

هیچکس و هیچ چیز تواین دنیا ارزش اذیت کردنو نداره بی خیال باش منم خیلی از این مشکلات دارم ولی خب چه کنیم اگه بخوایم سر هرکدوم از کاراشون انقدر حرص بخوریم دیگه مهلتی برای زندگی کردن نداریم یکم برا خودت باش ولش کن 

میدونی انقد ازش هیچی نخواستی تازه بدتر خرجشم دادی الان بجا اینکه نیازهاتو به عنوان شوهر برطرف کنه فک میکنه رفیقشی یا چه میدونم همسایشی بهت به چشم زن نگا نمیکنه بگو فدا سرم که خراب شد اصلا من خرابش کردم شوهر نیستی مگه باید نیازامو برطرف کنی متاسفانه مردای ما به زنایی که دستشون تو جیبشون میره به چشم مرد نگا میکنن من خودم کارمند دولتی بودم شوهرم یه جنگی راه اندخت بعد ازدواج گفت یا من یا کارت فک میکرد من کار کنم شخصیتش خورد میشه میگه باید همه ی نیازاتو خودم برطرف کنم

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

خودم لپ تاپ دارم ده برابر مال اين قيمتشه اما چون خواهرم نداره دادم به اون

اين عوضي منو كشت هر دقيقه از خدا مرگ ميخوام

تنها سكوت سطحيه خاك گرفته ي حجم اين كتاب هاست كه زنده است...