اشکال نداره فدای سر خودت وخانواده ات ولی دیکه اعتماد نکن
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خودم لپ تاپ دارم ده برابر مال اين قيمتشه اما چون خواهرم نداره دادم به اون اين عوضي منو كشت هر دقيقه ...
طلاق راه چاره نیست
طلاق اسونترین راهه واسه فرار از مشکلات شما به عنوان یه زنی که داری تو اجتماع فعالیت میکنی چرا انقد راه اسونو انتخاب میکنی؟چرا سعی نمیکنی رویت رو عوض کنی بشینی ادمش کنی شده با گریه شده با زور ولی ادمش کن تا الانم هرکاری کردی اشتباهه محض بوده رفتارت رو تغییر بده
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه
فقط به خودكشي فكر ميكنم كه از شرش خلاص بشم حيف من كه دو سالم رو حروم اين كردم
خوب خودتو بکش و جا باز کن برای زن دوم
عزیزم قوی باش یا اینوری شو باهاش صحبت کن رامش کن و بشین سر زندگیت یا اونوری شو طلاق بگیر قبلش یه خونه و شغل پیدا کن مهرتو بگیر برو مستقل شو منتظر این واون نباش بیان کمکت