خب عزیزم یه تکونی حرکتی چیزی اول اینو قبول کن که اینجا خونه ی توام هست زنایی که خودشون کار میکنن یکم غرورشون زیاده سختشونه حتی از شوهر یه هزار تومنی بگیرن فک میکنن عزت نفسشون از بین میره وای خدا نیاره اون روزی رو که اون هزار تومنو بخوان شوهره هم نده دیگه فک میکنن بلا از اسمون نازل شده رو سرت تهشو نگا کنی تو از شوهرت متنفر نیستی ولی وقتی لپ تاپ و میگیره حس میکنی خرد شدی برا این بدت میاد ازش
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه
خب عزیزم یه تکونی حرکتی چیزی اول اینو قبول کن که اینجا خونه ی توام هست زنایی که خودشون کار میکنن یکم ...
باز من شوهرمو عادت دادم کارت حقوقشو میزاره روی اپن. بهش گفتم زن خرج داره منو بدون پول نزار. یک سال پدرم در اومد تا تو مغزش فرو کردم اینو. حتی یه سری میخواستم شکایت نفقه کنم یه قرونم نمیداد.اما با زبون خرش کردم. کارتشو بگیر دستت. راحت میشی مثل من. دیروز تنها بدون دعوا رفتم با کارتش 20 کیلو از بهترین برنجی که میخواستم خریدم.اون بود هندی میخرید همشم غر میزد که پولم خرج شد منت میزاشت
منم سختم بود ازش پول بگیرم چون هم خونه داشتم هم پول. اما کم کم پولمو ازش مخفی کردم همش گفتم پول ندارم.عادتش دادم کارتشو بزاره روی اپن همیشه.بخدا راحت شدم دیگه منت نمیکشم پول بده. یک سال روش کارکنی درست میشه همش بگو بزار خونه کارتتو.هر روز بگو
فقط به خودكشي فكر ميكنم كه از شرش خلاص بشم حيف من كه دو سالم رو حروم اين كردم
عزیزم شما دست تو جیبتهخ انوادت پشتت نیستن که نباشن فکر کن هیچ کسی رو نداری نشین تا هر بلایی میخان سرت بیارن پاشو هرکاری از دستت بر میاد برا خودت بکن.هیچ کس اندازه خودت نمیتونه تو رو دوست داشته باشه