2777
2789
عنوان

وااای!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶😶😶

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من قبلا دوستش داشتم اون موقع هم که ازدواج کرد تازه، چقد تو همین سایت ازش دفاع کردم که خانم رهنما نشون داد بعد از طلاق زندگی تموم نمیشه باز میشه خوشبخت بود میشه یه زن تو دهه ۴۰لباس عروس بپوشه و شاد باشه بدون ترس از قضاوت.....

اما زکیییی دیگه شورشو دراورد از چشمم افتاد ...با بهاره قبلی خیلی فرق کرده

پ.ن:اینجا اریشش بهش اومده خوشکل شده...با بعضی میکاپا با عرض پوزش مثل خانمهای میانسال خ ر ا ب میشه اینقد که می ماله

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بابا من میگم انقدر خودمونو درگیر زندگی بقیه نکنیم.من خودم پیجشو دارم فقط میبینم رد میشم میرم 

بابا این بشر تو اکثر سایتا هست اه بسه دیگه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من قبلا دوستش داشتم اون موقع هم که ازدواج کرد تازه چقد تو همین سایت ازش دفاع کردم که نشون دا  ب ...

دقیقا دیگه ...شو دراورده بسه دیگه باشه زندگیت خوب ،شوهر خوب گرفتی باریکلا فهمیدیم بسه فقط

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

دقیقا دیگه ...شو دراورده بسه دیگه باشه زندگیت خوب ،شوهر خوب گرفتی باریکلا فهمیدیم بسه فقط

بنظرم پیمانو خیلی دوست داشت دیوونه شد بچه امون

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
😅😅😅😅ولی خدایی چقدر هزینه لباس و میکاپ میکنه هردفعه...

هزینه نمیکنه میکاپاش و لباساش رایگانه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

ولی اینقده دوست دارم پیش پیمان باشم وقتی با عکساش تو اینستا روبرو میشه دلم میخاد ببینم چی میگه راجبش😂😂

ن بابا چندساله میکاپ ارتیستش ی نفره یعنی طرف همش رایگان میکاپ میکنه؟نمیشه ک...

بله، اون صورتی ک پوشیده کلا لباسش م رایگانه برا تبلیغ واسه سالگرد دوخته براش حتی کیک سالگرد رایگان فرستادن براش

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
ن بابا چندساله میکاپ ارتیستش ی نفره یعنی طرف همش رایگان میکاپ میکنه؟نمیشه ک...

خب تو یپجش همون میکاپ آرتیست رو تگ میکنه‌میشه تبلیغ براش

چرا پول بده اونوقت.کلی مشتری داره ب آرایشگره اضافه یشه برا اینکه بهاره تو پیجش میذاره