2777
2789
عنوان

وااای!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 59 پست

من حس میکنم زندگی خوبی قبلا نداشته یکی از دلایل روانی چاقی زنها هم حس نا امنی و مردهاشون هستن(چه پدر چه همسر) خب با توجه به کاهش وزن چشم گیر و افزایش اعتماد بنفس و زندگی بهتر الان بیشتر فکز میکنم‌به همسر قبلیش داره نشون میده که خوشبخته تا به مردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاین بهاره بکشید بیرون....ب ماچه دوستداره اینجوی زندگی کنه...

بابا میدونی اگه قبلنا اونقد پز تحصیلات و شعورشو نمیداد خب میگفتیم طبیعیه یهو از لولو شده هلو نهایتش ی خب ک چی بود 

ولی اینقد از تحصیلاتش گف و من فلانم و فلانم خب همه میدونن ادم تحصیل کرده و منطقی اگه عکساشو شیر میکنه باید انتقاد هم بشنوه بخصوص وقتی واس شعورش زیادی پپسی باز کرده

چرا همه بدشون میاد اززش؟🤔

خیلی خوب بود خودش باعث شد بد بشه نه بخاطر جدا شدنش ،بخاطر اینکه خودشو گم کرده

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من شوهرشو به اسم نمیشناسم الان از اونی که ریش داشتو لاغر بود (تازگیم ازدواج کرده بودن) جدا شد؟ یا پ ...

این ریشی شوهر الانشه

پیمان شوهر فبلیش

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
بابا میدونی اگه قبلنا اونقد پز تحصیلات و شعورشو نمیداد خب میگفتیم طبیعیه یهو از لولو شده هلو نهایتش ...

بابا من میگم انقدر خودمونو درگیر زندگی بقیه نکنیم.من خودم پیجشو دارم فقط میبینم رد میشم میرم 

یه 

کاملا مشخصه میخواد شوهرقبلیه رو بسوزونه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)