بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
بین همه این ناراحتیا پیش میاد،خودتو اذیت نکن،خیلیم سخته چون من خودم از وقتی باردار شدم ب شدت حساس و زودرنجم،دلم نمیخواد برات شعار بنویسم، اما حالا فردارو بمون و دلخوریتو پنهان نکن اما خودتم نگیر، ب خودت برس برا خودت خوش و شاد باش، خ هم شوهرتو محل نده،مردا اینجوری کنجکاو میشن و بعدم با خودشون فک میکنن انگار براش مهم نیست قهریم ،باعث میشه جذاب تر ب نظرش بیای و کمتر ناراحتت کنه،وقتی افسرده و عصبی و ناراحت باشی بیشتر فاصله میگیره
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
منم سه شرط موقع عقد داشتم، دنبال دود نری، خیانت نکنی، صادق باشی. قول داد
منم گفتم رنگمو
لاک
خخخخ همهیشه باشه.
خاستی خیانت کنی بهم بگو راهمو جدا کنم.
صبح پاشو ب خودت برس بچه رم ک تازه ب دنیا اومده ب بهونه های مختلف با خوش زبونی بده بغلش بگو وای مامان بزرگت عاشق توا و خلاصه اینجور ادما رو فقط باید ب زبون بگیری
✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
عزیزم ، شوهرم واسم مهم نیست،انقدر اینمدت قهر کردیم که توی کما برم شاید یه کوچولو اهمیت بده،مادرشو چه ...
نرو بمون
قشنگ برو حموم
بگو حاج خانم بریم روضه
الکی الارم گوشس بذار زنگ بخوره
بروتو اطاق جوری که صدات بیاد
مثلا با یه نفر حرف میزنی
از مادرشوشو تعریف کن
بگو بچه به خاهر شوهرم رفته
انگار عمه اشو خدا دوباره داده
یخو بشکن