2777
2789
کلا خانواده یخی هستن، اگه بحثی کنیم خداقل ۳ماه قهر روی شاخشه. دلپیچه داره، سرکار میره، کلاس میره، ف ...

خانواده همسر منم خشک هستن اونم خیلی ولی چ میشه کرد البته باز مادرشوهر من یکمی نسبت ب بقیه بهتره ولی خیلی حال ب حاله ی روز با ادم خوبه ی روز بد 

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر نکن بهش، من خیلی می ترسیدم سرم اومد

نه من چون این موضوع البته یه مدل دیگه رو دیدم

وقتی نامزد کردم بهش گفتم 

گفتم یا بچه دارنمیشم 

یا این ترس منه

گفت بیشرف نیسم...

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
نه من چون این موضوع البته یه مدل دیگه رو دیدم وقتی نامزد کردم بهش گفتم  گفتم یا بچه دارنمیشم& ...

منم سه شرط موقع عقد داشتم، دنبال دود نری، خیانت نکنی، صادق باشی.

قول داد

بین همه این ناراحتیا پیش میاد،خودتو اذیت نکن،خیلیم سخته چون من خودم از وقتی باردار شدم ب شدت حساس و زودرنجم،دلم نمی‌خواد برات شعار بنویسم، اما حالا فردارو بمون و دلخوریتو پنهان نکن اما خودتم نگیر، ب خودت برس برا خودت خوش و شاد باش، خ هم شوهرتو محل نده،مردا اینجوری کنجکاو میشن و بعدم با خودشون فک میکنن انگار براش مهم نیست قهریم ،باعث میشه جذاب تر ب نظرش بیای و کمتر ناراحتت کنه،وقتی افسرده و عصبی و ناراحت باشی بیشتر فاصله میگیره

❤️👼🤰🤵❤️
بچه ها چیکار کنم روانی شدم

بخدا صب همه چی عالی پیش میره...بهش فکر نکن...

دیدی سرد برخورد کردن

با سعه صدر کمی مدارا کن

کاریه که شده

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
منم سه شرط موقع عقد داشتم، دنبال دود نری، خیانت نکنی، صادق باشی. قول داد

منم گفتم رنگ‌مو

لاک

خخخخ همهیشه باشه.

خاستی خیانت کنی بهم بگو راهمو جدا کنم.

بین همه این ناراحتیا پیش میاد،خودتو اذیت نکن،خیلیم سخته چون من خودم از وقتی باردار شدم ب شدت حساس و ...

عزیزم ، شوهرم واسم مهم نیست،انقدر اینمدت قهر کردیم که توی کما برم شاید یه کوچولو اهمیت بده،مادرشو چه‌کنم؟فردا پاشم لال لاله، اخلاقشو می دونم جو خیلی سنگینه، پدرشوهرم فوت کرده.فردا ما دوتاییم، چیکار‌کنم.

صبحانه شاهانه روی میز می چینه و لام تا کام حرف نمیرنه، 

اگه صبح زود هو برم حداقل این قهر ۶ماه طول می کشه

دعا کنید

صبح پاشو ب خودت برس بچه رم ک تازه ب دنیا اومده ب بهونه های مختلف با خوش زبونی بده بغلش بگو وای مامان بزرگت عاشق توا و خلاصه اینجور ادما رو فقط باید ب زبون بگیری 

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
عزیزم ، شوهرم واسم مهم نیست،انقدر اینمدت قهر کردیم که توی کما برم شاید یه کوچولو اهمیت بده،مادرشو چه ...

نرو بمون

قشنگ برو حموم

بگو حاج خانم بریم روضه

الکی الارم گوشس بذار زنگ بخوره

بروتو اطاق جوری که صدات بیاد

مثلا با یه نفر حرف میزنی

از مادرشوشو تعریف کن

بگو بچه به خاهر شوهرم رفته

انگار عمه اشو خدا دوباره داده

یخو بشکن

بازم خوبه صبحانتو میچینه  خب گفتم دیگه ب رو خودت نیار،اگه هم میتونی خ گرمو شاد بهش صبح به خیر بگو انگار ن انگار،ولی ن ی جوری. انگار مقصری،فقط ی جوری رفتار کن ک جو سنگین نشه،اصلا نذار قهر پیش بیاد بینتون

❤️👼🤰🤵❤️
صبح پاشو ب خودت برس بچه رم ک تازه ب دنیا اومده ب بهونه های مختلف با خوش زبونی بده بغلش بگو وای مامان ...

من خودم خیلی مغرورم، مادرشوهرم بدتر،تا حالالا اینجوری حرف نزدم