2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینا میگذره درست میشه،ب خاطر بچه هاتونم ک شده باید باهم ب نتیجه مشترک برسید،میدونم الان این تویی ک همه باید درک کنند و هواتو داشته باشن،اما دیگه کاریه ک شده نذار زندگیتون ب بن بست برسه عزیزم،

❤️👼🤰🤵❤️
یه دختر داره، که خط قرمزشه، هرکی بگه بالای چشش ابذو هستش خون می کنه

خخهه مث مادر من

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
حتما همسرت آدم خوبیه بیشتر تا آدم منفی،ک حتی بعد از خیانت و ناراحتی ها هنوزم دوسش داری،میشه درست بشه

از اول من بیشتر عاشقش بودم.هیچ وقت با مردی که بیشتر تو عاشقشی تا اون ازدواج نکنید.همش رنجه

مامانش واسه خوابیدن سروصدا هی می گفت تو کوتاه بیا صدا بخوابه

مادرش واقعا بده؟؟؟بعضی مواقع ما واقعا دچار سو تفاهم میشیم ،خواهر شوهرت بیمارشده؟؟؟

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
شوهرم توی بارداری بهم خیامت کرده به خدا کم آوردم. منم عصبی شدم له مادرش گفتم

یکی از ترسای من

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
مادرش واقعا بده؟؟؟بعضی مواقع ما واقعا دچار سو تفاهم میشیم ،خواهر شوهرت بیمارشده؟؟؟

کلا خانواده یخی هستن، اگه بحثی کنیم خداقل ۳ماه قهر روی شاخشه.

دلپیچه داره، سرکار میره، کلاس میره، فقط واسه دیده برادرزاده‌خیلی مر یضه

درست نیست،بهم گفت بعد ازدواج پسرم که عاشق من و خواهرش بود ما رو ول کرد

نه والا من رو دوس داره

خط قرمزشم

ولی باز احترام میذارم به همه

من حتی یه داداش دارم زن داداشم زایید بخدا نوار بهداشت خونیشو من عوض میکردم

من پیشش میموندم

کلا خنثی هستم

با کار کسی کار ندارم رگ خاب مادرمم دست منه 

بلدم 

هرکی هرچی بخاد میگن من میگم بهشون