2777
2789

من یه مبلغی دارم که میخوام بزارم بانک. ولی نمیدونم وضعیت بانکها الان چطوره. و هر بانکی چقدر میده.

میشه راهنماییم کنید

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولتو بنطرم اگه طلا و سکه بخری بیشنر سود میکنی..چیزی بانکها نمیدن .نوشخار میکنن اونا فقط

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نهایت بیست درصد بعد ی سال میشه پولت کاغذ پاره با این اوضاع

به سودی که میدن احتیاج دارم. الان هم که طلا داره میاد پایین. مبلغم هم زیاد نیست. نظر دیگه ای داری؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
الان ماهانه همه بانک‌ها و موسسه‌ها ۱۰درصده تازه از اول برجم حساب میکنن ولی حساب‌ قدیمیا هنوز ۲۱درصده ...

من شنیدم پاسارگاد 19% روزشمار میده. چنین چیزی نیست؟

پولتو بنطرم اگه طلا و سکه بخری بیشنر سود میکنی..چیزی بانکها نمیدن .نوشخار میکنن اونا فقط

من چند ماه پیش یه سکه 1 گرمی خریدم یک میلیون و 20 هزار تومان، الان شده 930 هزار تومان. پایین اومده. احساس میکنم خیلی نوسان داره

فقط مشکلم سر اینه که پاسارگاد، دولتی نیست. نمیدونم چقدر اعتبار داره

بانک ملی ۱۸درصد میده البته نمیدونم تا چه زمانی ادامه داره 

مطمئنی؟ الان تو سایت دیدم 15 زده بود که.

اره یه جشنواره است به مدت محدود ممکنه تموم بشه به زودی

اینکه خیلی جالبه. مرسی که گفتی عزیز