2777
2789
عنوان

زینک اکساید

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 38 پست
نمیشه که عین گچ سفیده و میماسه

اره خیلی سفیده ولی گفتم شاید اگه کم بزنم بشه

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
ضد افتاب گیاهی بگیر از عطاری

گیاهی چجوریه دیگه!!!

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اردن  مای  شون  سنیره  الن تو و...

اردن و مای راضی نبودم اصلا...باقی مارکا شما استفاده کردی راضی بودی؟

استفاده زیاد ازش ضرر داره برای غدد لنفاوی و پوست 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
خب منم پوستم مستعد به جوشه..اگه کم بزنی و روش کرم پودر یا پنکک بزنی هم نمیشه؟

نه عزیزم من از دکتر پرسیدم گفت اگه بخوای ازش به عنوان ضد آفتاب استفاده کنی باید یه لایه کامل بزنی روپوستت ، اونم که خیلی هم سفید میکنه هم کلا مالیده میشه به همه جا

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
گیاهی چجوریه دیگه!!!

خیلی خوبه

من خریدم طرف خودش درست میکنه پوستو خیلی قشنگ میکنه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
راسن عاليه ايراني

مرسی گلم.

استفاده زیاد ازش ضرر داره برای غدد لنفاوی و پوست 

اوه پس منتفیه کلا

شون عالیه 

قیمتش چجوریه؟کاورش خوبه یا باید واسه استفاده روزانه روش کرم پودر بزنم

دکتر ژیلا مای که خیلی بهتره زین اکساید برا زیر بغل استفاده میکنن

ممنونم..متی استفاده کردم خوب نبوده

اردن و مای راضی نبودم اصلا...باقی مارکا شما استفاده کردی راضی بودی؟

من اینا همه رو دارم 

چرا اردن رو هر روز می زنم خیلی هم متنوعه بدون رنگش و رنگیش هم دارم اصلا باعث جوش نمیشه 

مای هم چند ساله اسوفاده می کنم 

شون و سنیره که تو دارو خونه ها توصیه می کنن بسته به مدل پوستتون ضد افتاب بخرین