2777
2789
عنوان

زینک اکساید

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 38 پست
خیلی خوبه من خریدم طرف خودش درست میکنه پوستو خیلی قشنگ میکنه

خب همه عطاریا بلد نیستن..عکس کرمتو میتونم ببینم؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم وعکس کرمو ببینم 

کرم دست سازه اسم معروفی نداره 

اسمش ضد افتاب سایه هس

عکسشو الان اومدم طبقه پایین خونه مادرشوهرمم الان برم خونه میفرستم برات تو همین تایپک

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خب همه عطاریا بلد نیستن..عکس کرمتو میتونم ببینم؟

میفرستم الان خونه نیستم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من بیزانس میزنم کاورش عالیه و خوب میشینه روی پوست

ایرانیه؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
میفرستم الان خونه نیستم

ممنونم

من اینا همه رو دارم  چرا اردن رو هر روز می زنم خیلی هم متنوعه بدون رنگش و رنگیش هم دارم اصلا ب ...

مررسی گلم از توضیحات خوب و کاملت

ممنونم

اسم وعکس کرمو ببینم