2777
2789
عنوان

زینک اکساید

1036 بازدید | 38 پست

بنظرتون پماد زینک اکساید خوبه که بعنوان ضدافتاب استفاده بشه؟؟

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا این پماد خوراک منه😂 واسه عرق واسه جوش

واسه همچی استفاده میکنم😁

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

ضد افتاب گیاهی بگیر از عطاری

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
ن به مرور زمان پوست سیاه میشه بهتره ضد افتاب بهتری بخری بزنی یا پنکک خوب بخری

واقعا؟؟

ضدافتاب خوب ایرانیم اخه نمیدونم چی بزنم

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 
نه

چرا؟

نه خیلی سفیده شنیدم واسه جوش خوبه

خب منم پوستم مستعد به جوشه..اگه کم بزنی و روش کرم پودر یا پنکک بزنی هم نمیشه؟

کلا این پماد خوراک منه😂 واسه عرق واسه جوش واسه همچی استفاده میکنم😁

واسه جوش چطوری استفاده میکنه؟جوش از بین میره یا جای لکه هاش؟