2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 145 پست
۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...

باورم نمیشه ب این دلیل میخوای گناه کنی و جیگر گوشتو بکشی😭😭😳😳😳😑😑😑

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...

واااا، مگه اونا خرجت و میدن، حتی اگر عقد بودید نباید به حرف اونا سقط کنی، مگه شوهرت معتاد؟ دست بزن داره؟ دختر بازه؟ بیکار ؟

مادرم پنج ماه ازدواج کرد خواهرمو داشت بابام ی جوری سور داد انگار ده ساله بچه نداشته ب هیچ وجه اجازه نده برات تصمیم بگیرن خدای نکرده اگه مجدد باردار نشدی چی؟ 

خرم آن لحظه که جان میرود اندر طلبت 

خوهشا این کار و نکن 

برای بچت بجنگ   تو مادرشی   خواهشن نزار بشی سبب مرگش

وای نه

من الان بعد سقطم ۲سال که باردار نمیشم

.

اونا مثل زمان جاهلیت فکر میکنن زمانی ک بچه ها رو زنده بگور میکردند  خداوند آیه ای در ملامت کردن اون قوم فرستاد😡😡😡 

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان

بعدم تو مگه به بلوغ فکری نرسیدیو ازدواج کردی ‌که حالا اختیار بچه دار شدنتم نداری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
انشالله خدا همونجوری ک با دادنش دلمو شاد کرد با صدای قلبش شادم کنه

عزيزم نگران نباش من هفته شش بودم سر بچه اولم قلبش تشكيل نشده بود هفته نه رفتم ماشالله تشكيل شده بود 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

سقطش نکنی دختر .افسردگی بعدش داغونترت میکنه .نگهش دار به حرف هیشکی گوش نده .به خاطرش بجنگ .بری صدای قلبشو بشنوی عاشقش میشی

بخدا چن روزه ک فهمیدن زندگی نذاشتن برامون کاش میتونستم بچه رو بذارم پیش باباشو خودم بمیرم

عزیزم 

یه ذره محکم باش

تو ازدواج کردی و خانواده تشکیل دادی

خانواده تو همسرت و اون بچه ای هست که الان تو وجودت شکل گرفته

یک بار برای همیشه جلوی دخالت دیگران بایستید

از همسرت تعجب میکنم که چطوری جلوی همچین دخالت افتضاحی سکوت کرده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)