خب معلومه ولی نمیتونم نگهش دارم عصبی میشه بیشتر آسیب می بینه ی چشمم اشکه ی چشمم خون
بنظرم اصن توجه نکن به حرفشون خیلی گناهه ماه محرمه..خاهر من ماه صفر ناخاسته باردار شد واس گناهش سقط نکرد.. الان ی دخمل توپولووووعه..گناهه عزیزم نکن اینکارو بچه خودته.. ولی باز خوددانی
۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...
طرف ۹ ماهه شوهرت شرعی و عقدیته
ننگ چیه؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...
این چه حرفیه خانوم
وقتی داشتی ازدواج میکردی بهت نگفتن زوده؟
اینقدر بلوغ فکری نداری که بچه ات رو نگه داری ؟
عیبِ!!!!!
عیب تفکرات احمقانه است که به خاطر پایبندی بهشون داری بچه ات رو میکشی!!!!
آدم میاد تو این سایت هر روز با شوک روانی موجه میشه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
یعنی چی که ننگه
بچه ته نگهش دار ازش هم خوب مراقبت کن بیخیال حرف بقیه
ای بابا
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته