2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 145 پست
خب معلومه ولی نمیتونم نگهش دارم عصبی میشه بیشتر آسیب می بینه ی چشمم اشکه ی چشمم خون

بنظرم اصن توجه نکن به حرفشون خیلی گناهه ماه محرمه..خاهر من ماه صفر ناخاسته باردار شد واس گناهش سقط نکرد.. الان ی دخمل توپولووووعه..گناهه عزیزم نکن اینکارو بچه خودته.. ولی باز خوددانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس وایسا والا منمم اولین سونومو ۸ هفته رفتم هفته ۶ خیلیا صدای قلبو نمیشنون

اره منم همینو گفتم

ماما گف ن تا ۶ هفته باید میزد برا تو هنوزم تشکیل نشده 

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...

طرف ۹ ماهه شوهرت شرعی و عقدیته 

ننگ چیه؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وااای ن نمیخام سقط‌کنم خدا نکنه من افسرده میشم تورو خدا دعا کنین ۸ هفته ک میرم قلبش بزنه

بهت قول میدم ۸ هفته تشکیل شده 

خدا بزرگه 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
۹ ماهه ازدواج کردیم میگن زوده نَنگه تو فامیل چخبرت بود انقد زود سقطش کن زعفرونو و...

این چه حرفیه خانوم   

وقتی داشتی ازدواج میکردی بهت نگفتن زوده؟

اینقدر بلوغ فکری نداری که بچه ات رو نگه داری ؟ 

عیبِ!!!!!

عیب تفکرات احمقانه است که به خاطر پایبندی بهشون داری بچه ات رو میکشی!!!!

آدم میاد تو این سایت هر روز با شوک روانی موجه میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بگو بچه خودمو دوست ندارم 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

یعنی چی که ننگه 

بچه ته نگهش دار ازش هم خوب مراقبت کن بیخیال حرف بقیه 

ای بابا

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

عجب محل نگذار چه خانواده ایی اگه این کارو کنی باید پای عواقبش وایسی اخه اینم‌شد دلیل 

همه چی درست میشه 

نکن لطفاً بعدا پشیمون میشی 

گناه داره 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

۹ ماه زوده؟؟؟؟؟

وای خدا این حرفا چیه میشنوم؟؟؟؟؟

بخاطر یه مشت حرف ببخشیدا مزخرف بچتو بکشی؟؟؟؟مگه حرومیه؟؟؟؟

اصلا نمی تونم باور کنم این حرفا رو 

اگه از الان بخوای بحرف خانوادت باشی پس فرداخدامیدونه چ چیزایی ک ازت انتظار ندارن