😔من تازه ۶ هفتمه خودم احساس میکنم تا ۹ هفته وقت است این مامای بیشعور منو ترسونده میگ دیر شده
وای توروخدا ب حرف ماما اهمیت نده ـ وقت داری هنوز . ان شاالله صدایه قلبشو میشنوی
هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر.... در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
😔من تازه ۶ هفتمه خودم احساس میکنم تا ۹ هفته وقت است این مامای بیشعور منو ترسونده میگ دیر شده
خب پس وایسا
والا منمم اولین سونومو ۸ هفته رفتم
هفته ۶ خیلیا صدای قلبو نمیشنون
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو هم باید هر چی خانواده گفتن انجام بدی؟ هرگناهی ازت بخوان انجام میدی؟خواهر نمخوام بترسونمت همسایه مادر بزرکم هزار کار کرد بچه بیفته اخرم نیفتاد فقط بچه عقب افتاده افتاد رو دستش بخاطر داروها
خب معلومه ولی نمیتونم نگهش دارم عصبی میشه بیشتر آسیب می بینه ی چشمم اشکه ی چشمم خون
تاپیک قبلتو دیدم
تو هیچ گناهی نکردی
بچه تو و شوهرته پاش وایسا
فقط چون چند ماهه اردواج کردی و تازه عروسی خونوادت مخالفن
جلوشون وایسا و بگو اجازه دخالت ب احدی نمیدم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟