2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 145 پست

عزیزم اصلاناراحت نباش بچتوبادلوجونت نگه دار

...من بارداری دومم وقتی به مامانم گفتم گفت دیگه خونه مانیاچون بچه اولم کوچیک بودمیگفت زوده ولی بعدش مامانم ازحرفش پشیمون شدهمه جاباهام بودبرای دکترسونوهمه چی..تازه شوهرمم که تا4ماهگی میگف سقطش کن چون دختربودمیگف من دوتادخترنمیخوام یک روزرفتم حرم امام رضاگریه کردم گفتم یاامام رضامن بچمونمیکشم خودت مهرشوتودل باباش بندازبخداقسم تاآخرین روزحاملگیم دعواگریه داشتیم که خواهرشوهرم میگف هرکس دیگه جای توبودسقط میکرد...الان خداروشوردختردومم 7ماهشه باباش جونش براش درمیادحتی ازدختربزرگمم بیشتردوستش داره...خانوادمم همینطوروقتی میرم اونجایک دقیقه روزمین نمیذارنش...ایناروگفتم بدونی من باتمام مخالفتای بقیه بچمونکشتم نگهش داشتم چدن پاره تنم بود

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا چن روزه ک فهمیدن زندگی نذاشتن برامون کاش میتونستم بچه رو بذارم پیش باباشو خودم بمیرم

خواهر من تو عقد باردار شد

کسی هم نگفت سقطش کن

محل نگذار

چ حرفایی میزنن بعضی خونواده ها

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یعنی تا این حد تو زندگیت دخالت میکنن که حتی ببخشید ها شوهرتم آدم حساب نمیکنن که نظرش راجب زندگیشو بچش چیه اگه واسه همچین دلیل مسخره ای میخوای پاره تن خودتو بکشی واقعا متاسفم و منتظر عواقبش باش دلم سوخت واسه جنینت که مادر که تنها پشت و پناه ادمه میخواد واسه یه حرف این جوری نابودش کنه واقعا عصبی شدم نه مشکل حادی داری نه چیزی فقط یه حرف مسخرهههه

عزیزم  یه ذره محکم باش تو ازدواج کردی و خانواده تشکیل دادی خانواده تو همسرت و اون بچه ای هست ...

بنده خدا ی ساعت پیش ک زنگ زدم زودی اومد خونه میگه فک کردم بچه چیزیش شده

گفت دوبار نزدیک بود تصادف کنم😔

خونه ماشین کار شوهره تحصیل کرده و خوب من ۲۳ ساله و اون ۳۴

خانوادت میتونن ضمانت کتبی بهت بدن که بعد از این سقط بازم بچه دار میشی؟

میتونن ضمانت بدن سقط این بچه باعث خوشبختی تو میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خونه ماشین کار شوهره تحصیل کرده و خوب من ۲۳ ساله و اون ۳۴

شاید شاید ان که از رو بیچارگی بدبختی بچشو سقط میکنه خدا ببخشه اونم شاید ولی شما را بعید میدونم به خصوص که الان محرمه من بودم اگه میکشتنم هم نمیکردم الان در حسرت اولاد باید بسوزیم نه ساله منتظریم ان موقع شما 

همه چی درست میشه 
بنده خدا ی ساعت پیش ک زنگ زدم زودی اومد خونه میگه فک کردم بچه چیزیش شده گفت دوبار نزدیک بود تصادف ک ...

ادای قربانی ها رو درنیارید 

چاقو بیخ گلوتون نزاشتن که 

یک بار برای همیشه بگو این زندگی خودم هست و خودم تصمیم میگیرم

خانواده ای با این همه بی منطقی ندیدنشون هیچ آسیبی بهت نمیزنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

تعجبم از شوهرته که چیزی نمیگه!

اصلا هیچ حق و اجازه ای ندارن که تو کار شما دخالت کنن، تو هم انقد ضعیفی که تا این حد بهشون اجازه ی دخالت دادی!

من به خاطر اینکه بچم رو سقط نکنم جلوی شوهرم که عزیزترینه برام وایسادم

در مورد بچه هام با هیشکی شوخی و تعارف ندارم

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍