2777
2789
عنوان

آيا مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 39 پست
جنسیتشون مشخص شده؟ان شاالله صحیح وسالم دنیا بیان

ن فعلا،انشالا ۲هفته دیگه میرم انومالی

مرسی گلم با نینی شما😍

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن فعلا،انشالا ۲هفته دیگه میرم انومالی مرسی گلم با نینی شما😍

زایمانامون تقریبا باهمه.ان شاالله.به من تویntگفت احتمالا پسره ۲مهر باید برم آنومالی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
ان شاالله ب حق صاحب امروز خدا دامن همه ی منتظر هارو سبز کنه 

الهی امین   منم ۱۱ماهه چشم انتظارم  امروزبه نیت اول محرم بعد۱۱روزتست گذاشتم منفی بود دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭😭

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
الهی امین   منم ۱۱ماهه چشم انتظارم  امروزبه نیت اول محرم بعد۱۱روزتست گذاشتم منفی بود دارم ...

اگه لایق باشم حتما دعات میکنم اینروزا.یه ختم زیارت عاشورا به نیت شهید هادی بردار این ماه  انشاالله حتما باردار میشی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

عزیزم مثبته مثبته مبارکه مبارکه ان شاالله قدمش پربرکت باشه پاشو برو ازمایش بتابده بیا خبرمون منم لایک کن وقتی ازمایش دادی جوابشو گرفتی

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

زایمانامون تقریبا باهمه.ان شاالله.به من تویntگفت احتمالا پسره ۲مهر باید برم آنومالی

منم سونو ان تی گفت احتمالا یکیش پسره،

بسلامتی انشالا ک همه چی خوب پیش میره😍

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
الهی امین   منم ۱۱ماهه چشم انتظارم  امروزبه نیت اول محرم بعد۱۱روزتست گذاشتم منفی بود دارم ...

انشالا ب حق این شبای عزیز دلت شاد میشه،

انشالا دامن همه منتظرا سبز بشه

مبارکه

اونی که میگن کاذب هیچکدوم به این پررنگی نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ن فعلا،انشالا ۲هفته دیگه میرم انومالی مرسی گلم با نینی شما😍

مگه دوقلو هم آنومالی داره؟

دوقلوهای دوروبر من دکترشون آنومالی ننوشته براشون

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
انشاالله همه منتظرا دامنشون سبز شه به حق اين ماه، دارم ميرم آز بدم دعا كنين واسم جوابشو بگيرم حتما ...

مبارک باشه عزیزم

واسه منم از ته دلت دعا کن🙏

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
مگه دوقلو هم آنومالی داره؟ دوقلوهای دوروبر من دکترشون آنومالی ننوشته براشون

🤔🤔چرا ندارن ؟؟