2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیایید

239 بازدید | 17 پست

اینقدر به مهدی شناسی تاکید شده هرکسی برام یه چیزی میگه برای شناختن امام عصر ام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌻

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم میتونه درباره امام زمان تحقیق کنه، کتاب بخونه، روایتها رو بشناسه و به شناخت برسه، این خیلی لازمه.

ولی به نظرم شناخت واقعی فقط توی اطلاعات نیست

آقا امام زمان رو وقتی بهتر میفهمیم که توی زندگیمون اثرش رو نشون بدیم.

یعنی کنار شناخت، عمل هم باشه مثلا با دعا برای فرج، بهتر شدن اخلاق، ترک گناه، رعایت حق مردم، مهربونی

چون امام فقط برای دانستن نیست، برای دنبال کردن و شبیه شدن به راهش هست .از تاپیک پربازدید هم میتونی استفاده کنی ،مطالب خوبی داره 🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17990870/خدایا-منُ-خرجِ-راهی-کن-که-برای-اون-آفریده-شدم

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

من از وقتی حجابم را رعایت میکنم (اول بی حجاب بودم و به بیرون آرایش میکردم) و قرآن میخونم و غسل نمیزارم به گردنم باشه (قبلا کاشت ناخن داشتم )تو زندگیم نشانه هایی میبینم که من را به امام زمان نزدیک میکنه و خدا را از این بابت شاکرم

الان به نظرم نمیشه به شناخت کامل رسیدانقدر دور و اطرافم هستن که اعتقاد داشتن ولی الان ندارنپای حرفاش ...

سنگ محک ایمان واقعی همون لحظه های هست که میفتی توی سختی و مشکلات و فکر میکنی کسی کمکت نمیکنه خیلیا میریزن باید خیلی هوشیار و قوی باشیم که ثابت قدم بمونیم وگرنه موقع خوش خوشیا که همه هستند

غربال ها الکی نیستند همه میریزند جز کسی که ایمان واقعی داره و چیزی نمیتونه تکونش بده

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.