2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 59 پست
اونکه رو تشک بهم هدیه دادن خوب نیست .انگار مشنباییه .ادم عرق میکنه .تموم شه این جهیزیه یه نفس راحت ب ...

شاید جنسش خوب نیس.مارک همون رویال بگیر.یه لایه محافظ نازک پلاستیکی زیر داره بقیش دورش توره حالت کش.لذت ببر از خریدات

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم خرید جهیزیه امه .خیلی گرونه ۲ میلیون😓😭😭😭

من ازین چل تیکه ها واسه جلو دست گرفتم راضیم ۲۰۰ تومن.با سلیفه باشی با ۳۰۰ تومنم از عبدل اباد ی روتختی خفن پیدا میکنی

عروسی کیه انشالله؟؟

والا روزش مشخص نیست .اما قصد داریم ابان بگیریم .خیلی کارام موندا .دست تنها هستم دیگه بدتر .الانم که محرم شروع شده .فعلا نمیتونم خرید کنم .دلم نمیاد میترسم .گفتم صبر کنم دهه اول بگذره بعد خرید کنم

از این تزئینی هاست که ملحفه داره فقط یا لاحاف داراست؟اگه میتونی عکسشو بفرست

ن عین لحاف میمونه

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
والا روزش مشخص نیست .اما قصد داریم ابان بگیریم .خیلی کارام موندا .دست تنها هستم دیگه بدتر .الانم که ...

دقیقا مثل من😔😔واسه منم روزش معلوم نیست اما میگن ابان ماه جهیزیه خریدن واقعا سخته منم فقط مامانم هست دیگه...چهارسالم هست عقدیم خسته شدم...به قول تو منم میترسم افتاد محرم وایسادم دهه اول بگذره منم

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
من اینجا نمیتونم عکس ببینم چرا ؟با گوشی میایید شما هم؟

اره عزیزم نمیدونم دلیلش چیه چرا نمیتونی به یکی از نی نی یارها بگو میخوای شاید نتت ضعیفه یا حافظه گوشیت پره

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
من ازین چل تیکه ها واسه جلو دست گرفتم راضیم ۲۰۰ تومن.با سلیفه باشی با ۳۰۰ تومنم از عبدل اباد ی روتخت ...

اره .قشنگن .کلاسیکه . دیدیم اتفاقا .اما به من گفت ۴۰۰ .از کجا گرفتید ؟

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

ببخشید گلم عکس کامل ندارم

با لحاف فرقی نداره 

پولک و .. اینجور چیزاهم نداره سادست

دقیقا مثل من😔😔واسه منم روزش معلوم نیست اما میگن ابان ماه جهیزیه خریدن واقعا سخته منم فقط مامانم هس ...

مثل همیم .خدا مادرتو حفظ کنه .من مادرمم کمکی از دستش بر نمیاد همه کارو خودم کردم .منم داره ۳ سال میشه 🙁