من توی ست کردن هم مشکل دارم .الان رو تختی نمیدونم چه رنگی بهتره .تختم قهوه ایی سوخته است .خودم رنگ روشن .صورتی کم رنگ .نباتی . یاسی دوست دارم .بنظرتون قشنگه ؟البته باید دو دست بگیرم .یه دست واسه مهمون میاد .اول جهاز میبینن .بعد واسه دم دستی خودم دست دوم
متاسفانه ادرس دقیقشو ندارم اما همون خیابونی که پارچه رو تشک و لحاف میفروشنو چندتاهم پرده فروشی داره..وارده خیابون که میشی دست راستش دوسه تا مغازه روتختی فروشیو رد میکنی فقط روتختی داشت مرده هم ترک بود🤨
مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
مثل همیم .خدا مادرتو حفظ کنه .من مادرمم کمکی از دستش بر نمیاد همه کارو خودم کردم .منم داره ۳ سال میش ...
ای جان الهی ما منتظر خونمون بودیم که درست شه...خیلی خسته شدم خداکنه زود بعد صفر عروسیم باشه دیگه نمیکشم واقعا...تو از من خیلی جلوتری تخت اینا هم گرفتی من هنوز اینارو هم نگرفتم😣😣
ای جان الهی ما منتظر خونمون بودیم که درست شه...خیلی خسته شدم خداکنه زود بعد صفر عروسیم باشه دیگه نمی ...
من بزرگ هارو گرفتم .اما کوچیکا همه مونده . ریز ها هم سخته .وسایل پلوپز و قاشق و قابلمه و چرخ گوشت و این چیزارو نگرفتم .با روتختی و رختخواب مهمون و کاور مبل و فرش .واااای خدا خیلی مونده .خدا خودش بهمون قوت بده .واقعا سخته .بزرگ هارو میشه راحت خرید .از قلمنمیوفته .اما ریزا سخته
من بزرگ هارو گرفتم .اما کوچیکا همه مونده . ریز ها هم سخته .وسایل پلوپز و قاشق و قابلمه و چرخ گوشت و ...
عزیزدلم غصه نخووووور گلم هنوز وقت داریم تا ابان میشه خرید بعد این دهه که تموم بشه وقت هست البته تو صفر هم نمیشه خرید کرد😣 دقیقا ریزا خیلی سخته به قول تو از قلم میفتن تو تنها کلا میری خرید کسی نمیاد باهات؟؟
مرسی گلم .ممنون از دلداریت 😙😙 طفلی شوهرمو اسیر کردم .باهام میاد .اما میبینم .متوجه میشم یه جاهایی ...
اره بابا باز دمش گرم میاد شوهر من که نه وقتشو داره نه حوصلشو اگه هم داشته باشه بیاد رو یه چی انقدر زوم میکنه و وقت میذاره که چیزای دیگرو نمیشه خرید..بادوستت برو خب..یا خواهر نداری؟؟؟
اره بابا باز دمش گرم میاد شوهر من که نه وقتشو داره نه حوصلشو اگه هم داشته باشه بیاد رو یه چی انقدر ز ...
نه متاسفانه خواهر ندارم .دوستم که نمیشه هی .اونا هم خونه زندگی دارن . خودمو دلداری بدم .ماهی به دمش رسیده 😂😂😂😂 دیگه اخراشه .تموم شه راحت شم .منکه چیزی از نامزدی و دوران عقد نفهمیدم .همش استرس و ناراحتی بود