baharshadiiii مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 عنوان خرید جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 59 پست سلاممیخوامرو تختی بخرم .نمیدونم چه جنسی .چند تیکه است . بعضیاشون لحاف دارن .خوبه اونارو بگیرم یا نه .و تو چه رنج قیمتی هست .میدونید ؟؟؟؟ 1398/06/09 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 هی بابا خواهر همینه دیگه دوران عقد فقططط اسمش اینه که شیرینه...چرا تو همش استرس داشتی و ناراحتی بوده ... البته اگه دوس داشتی بگو گلم مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 هی بابا خواهر همینه دیگه دوران عقد فقططط اسمش اینه که شیرینه...چرا تو همش استرس داشتی و ناراحتی بوده ... همین جهیزیه کوفتی .هی گرون تر شد.حرف و حدیث .هی هرکی میرسید میگفت عروسی نکردی .فلانی رفت .خلاصه نگم برات خواهر دقمون دادن .
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 وسایل اشپزخونه . بزرگا یخچال گاز لباسشویی نه . به جز اونا دیگه چی میخری ؟ یا خریدی
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 وسایل اشپزخونه . بزرگا یخچال گاز لباسشویی نه . به جز اونا دیگه چی میخری ؟ یا خریدی من واسه اشپزخونه قاشق چنگال گرفتم دودست..دودست سرویس قابلمه خریدم ارکوپال ۲۴نفره خریدم چینی ۱۸نفره خریدم کریستالم ۱۸نفره گرفتم همینارو گرفتم فعلا واسه اشپزخونه بعده این دهه هم میرم واسه وسایل برقی..من شیر بهام یخچال تلویزیون فرش ماشین لباس شویی که اونا میخرن شما ندارید شیربها؟ مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 من واسه اشپزخونه قاشق چنگال گرفتم دودست..دودست سرویس قابلمه خریدم ارکوپال ۲۴نفره خریدم چینی ۱۸نفره خ ... نه .چیزی گردنش ننداختیم .بزرگارو گرفتم .چینی ۱۲ نفره گرفتم .ارکوپالم همین طور .دو دست گرفتم .کریستالم ۱۲ نفره دو دست گرفتم . اما قابلمه ام قاشق مونده .
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 من واسه اشپزخونه قاشق چنگال گرفتم دودست..دودست سرویس قابلمه خریدم ارکوپال ۲۴نفره خریدم چینی ۱۸نفره خ ... بسلامتی و دل خوش .ان شاالله میرید سر زندگیتون به دل خوش استفاده میکنید
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 نه .چیزی گردنش ننداختیم .بزرگارو گرفتم .چینی ۱۲ نفره گرفتم .ارکوپالم همین طور .دو دست گرفتم .کریستال ... من واسه این زیاد گرفتم ارکوپالمو چون خانواده شوهرم ماشالا زیادن بیان خونم ظرف کم میارم😂😂😂 مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 بسلامتی و دل خوش .ان شاالله میرید سر زندگیتون به دل خوش استفاده میکنید قربووووونت برم عزیزممممم انشالله شمام همینطور گلم هرجه زودتر برید سره خونه زندگیتون🥰 مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 من واسه این زیاد گرفتم ارکوپالمو چون خانواده شوهرم ماشالا زیادن بیان خونم ظرف کم میارم😂😂😂 نه ما دو طرف کم هستیم .باز چینی رو دوست دارم اضافه کنم .اما اگه پول بمونه اون موقعه 😄😄
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 نه ما دو طرف کم هستیم .باز چینی رو دوست دارم اضافه کنم .اما اگه پول بمونه اون موقعه 😄😄 انشالله گلم 😘😘😘❤️🙏 مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 قربووووونت برم عزیزممممم انشالله شمام همینطور گلم هرجه زودتر برید سره خونه زندگیتون🥰 مرسی عزیزه دلم .خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات . ممنون از راهنماییت و همراهیت . برم خرید میام عکس میذارم 😘
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1749 مرسی عزیزه دلم .خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات . ممنون از راهنماییت و همراهیت . برم خرید میام عکس م ... خواهش میکنم گلم کاری نکردم منم همینطور خوشحال شدم از اشناییت🥰اره حتما بذار پس درخواست دوستیمو قبول کن بیا تو خصوصی بفرست یا تگم کن تو پستات که ببینم🙈 مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
baharshadiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 158 خواهش میکنم گلم کاری نکردم منم همینطور خوشحال شدم از اشناییت🥰اره حتما بذار پس درخواست دوستیمو قبول ... 😉😉😉
گلمنگلی_جان عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 38 سلام خوشحال میشم از پیجم دیدن کنید پر از جینگولیات رنگی رنگی آشپزخونس یه سر بزن پشیمون نمیشی RoseGallery__ir