2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شهرتون برای مطب دندانپزشکی کودکان چطوره؟ از نظر فرهنگ و وضع مالی مردم، پول خرج دندون بچه شون م ...

وقتی دندون بچه درد کنه مجبورن خرج کنن دیگه چاره چیه  ولی کلا سطح مالیشون ضعیفه و جز مناطق محروم هستن 

دندونپزشک خوب هم هست  مشکلتون جیه ک دقیق تر راهنماییت کنم 

عزیزم شهرتون برای مطب دندانپزشکی کودکان چطوره؟ از نظر فرهنگ و وضع مالی مردم، پول خرج دندون بچه شون م ...

سوالتو واقعا نمیشه ب طور کلی جواب داد الان هر کس چند تا دور ور خودشو میبینه و نظر میده مثلا از نظر من اره مخصوصا اگر شهرت پیدا کنی مطبت غلغله میشه

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥
وقتی دندون بچه درد کنه مجبورن خرج کنن دیگه چاره چیه  ولی کلا سطح مالیشون ضعیفه و جز مناطق محروم ...

خود شهر یاسوج ک اکثرا خوب پولدارن و خرج میکنن هر کدوم کیلو کیلو‌طلا دارن 😁

وقتی دندون بچه درد کنه مجبورن خرج کنن دیگه جاره چیه  ولی کلا سطح مالیشون ضعیفه و جز مناطق محروم ...

هیچ مشکلی ندارم، باید طرح برم می خوام برم یه شهری که منطقه محروم باشه ولی مطب بزنم بی مریض نمونم

اگر میخاین مطب بزنین اره  جای خوبیه 

چون هم قیمت خونه پایینه هم اشباع نشده از نظر شغلی و پزشکی 

هیچ مشکلی ندارم، باید طرح برم می خوام برم یه شهری که منطقه محروم باشه ولی مطب بزنم بی مریض نمونم

اینجا اگر بفهمن دکتر از یه شهر دیگ اومده خوب میان سمتش فک نکنم مشکلی پیش بیاد برات 

خود شهر یاسوج ک اکثرا خوب پولدارن و خرج میکنن هر کدوم کیلو کیلو‌طلا دارن 😁

اره برای طلا کم نمیزارن و پول دستشون بیاد طلا میخرن  ولی اگر شما اهل یاسوج باشی خودت باید بدونی ک واقعا مردم فقیر زیاد داره