2777
2789
عنوان

پریود های بسیار سبک ۲یا ۳ روزه در سن ۲۶ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
بله عزیزم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک  باعث قندخون میشه متاسفانه  من حالاشم فولیکولام ۲۵‌ ه ...

خداروشکر

برای تغذیه و سلامتی چه کارایی میکنی؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت گلم  باور کنین من بیشتر میوه جات و سبزیجات میخورم زیاد گوشت و برنج نمی‌خورم شیرینیجات ه ...

خیلی عالیه

آفرین

👌

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
همه ازمایش ها رو دادم خوب بودم اما درست نشد

خوب پس جای نگرانی نیست

دوره اات نامنظمه؟

از اول اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی؟ من چند سال اول پریودیم ۷ روز بود بعد کم کم شد دو روز و رو ...

من از زمان ازدواجم تغییر کرد بعد از زایمانم دیگه داره ناپدید میشه

نگران نباشین خداروشکر که نی نی هم دارین . حتما هم دکتر برین مطمئنا چیز مهمی نیست 

مرسی گلم توکل بخدا توی سایت ها خوندم نوشته بودن یائسگی ثانویه یا بعد از زایمان میترسم واقعا

مرسی گلم توکل بخدا توی سایت ها خوندم نوشته بودن یائسگی ثانویه یا بعد از زایمان میترسم واقعا

خواهش گلم .اصلا واسه هیچ مریضی تو نت نرین ادمو دیوونه می‌کنه هر مریضی خدانکرده داشتین مستقیم برین پیش پزشک متخصص 

ان شاء الله که مشکل خاصی نداری