2777
2789

سلام خانما

کسی میدونه علت سبک پریود شدن و نامنظم سبک شدن چیه؟

کسی دکتر خوب برای این موضوع توی مشهد سراغ داره؟

دارم میمیرم از استرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش

برو دکتر سونو تنها کافی نیست

خواهرمن همینجوره دوره هاشم ۳۴ اینا بود... دکتر سونو داده بود بهش گفته بود هیچیت نیست خوبی

من بهش گفتن تنبلی داری برو آزمایش بده

یه آزمایش مخصوص تنبلی روز اول پری هست... اونو داد دکتر فهمید تنبلی داره

ولی اگه تنبلی گرفتی دارو شیمیایی و هورمونی اصلا استفاده نکن. چون بمحض اینکه قطع کنی تنبلی چند برابر میشه

فقط تغذیه و ورزش

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
متاهلی؟من رفتم آزمایش دادم گفتن ذخیره تخمدانها کمه .

آزمایش خون بود؟ روز چندم پری باید میرفتی؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
يه دكتر زنان برو  سونوگرافي و آزمايش هورموني بده خيالت راحت شه

استارتر رفت؟؟؟؟؟😮😮😮

شاید واسه همینه یک ساله عضو شده هیچی پست نداره🤔

از اول اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی؟

من چند سال اول پریودیم ۷ روز بود بعد کم کم شد دو روز و روز سوم لکه بینی سالهاست اینجوریم ازدواجم کردم و دوتا بچه دارم .حتی خوش بحالمم هست که پریودیم کمه 

حالا شما یه دکتر هم برو شاید از هورمونات باشه اصلا نگرانی نداره فوقش دو دوره  ال دی مصرف میکنی خوب میشی 

منم پریودم دو تا سه روزه منظمه از اول هم اینجور بودم  متاهلم یه دختر هم دارم مشکلی هم ندارم

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!
از اول اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی؟ من چند سال اول پریودیم ۷ روز بود بعد کم کم شد دو روز و رو ...

پست منو بخونین

شما که دیگه نینی دارین تنبلی تخمدان خیلی براش اهمیت نداره ولی خواهرم بخاطر تنبلی قند و کلسترول گرفته

پست منو بخونین شما که دیگه نینی دارین تنبلی تخمدان خیلی براش اهمیت نداره ولی خواهرم بخاطر تنبلی قند ...

بله عزیزم تنبلی تخمدان و پلی کیستیک  باعث قندخون میشه متاسفانه 

من حالاشم فولیکولام ۲۵‌ هست و‌مشکل تنبلی تخمدان ندارم