2821
2789
عنوان

کم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 48 پست
لیلا حاتمی  یا اونم معمولیه

عزیزم بنظرت ترانه علیدوستی هم اندازه من لاغر هست؟

هم ترانه هم لیلا حاتمی با اینکه خیلی مشهورن اما قیافه خودشونو دستکاری نکردن حتی ارتودنسی همینجوری هم زیبا هستن اما من روزی ۴۰ تا ایراد از خودم میگیرم😐

خیلی دوس دارم که اونا با توجه به شهرت و تاثیر چهره تو بازیگری خودشونو همینجوری که هستن پذیرفتن و به موفقیت تو کارشونم رسیدن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
عزیزم بنظرت ترانه علیدوستی هم اندازه من لاغر هست؟ هم ترانه هم لیلا حاتمی با اینکه خیلی مشهورن اما ق ...

خب خوشکلن اونا واقعن😶نیازی به عمل ندارن.خصوصن لیلا حاتمی.صورت لاغرم بهش میاد.البته اونم خیلی لاغر نیس .ترانه هم همینطور بالاتنش پُره.ثورتاشونم که تکیده و نزار نیس.خوش به حالشون حالا ما لاغر کردنی اولین جا گوشت صورت و با سن مون میریزه😐😑

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرت ترانه علیدوستی هم اندازه من لاغر هست؟ هم ترانه هم لیلا حاتمی با اینکه خیلی مشهورن اما ق ...

پس توهم میتونی 

الکی از خودت ایراد نگیر 

اعتمادبه نفس داشته باش 

خدایی نکرده یه جایی ضربه میخوریا 

خب خوشکلن اونا واقعن😶نیازی به عمل ندارن.خصوصن لیلا حاتمی.صورت لاغرم بهش میاد.البته اونم خیلی لاغر ن ...

منم صورتم در حد اوناس

نمیگم زشتن اتفاقا خیلی دوست داشتنی هستن میگم جای زیبا تر شدن رو دارن اما خودشون چهرشونو دوس دارن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
2824
2823
2791
2779
2792