2821
2789
عنوان

کم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 48 پست

درکت می کنم حتما لاغری هم حس بدی داره . من خودم از چاقی عذاب می کشم . کاش هردومون متعادل بشیم تا این همه استرس نداشته باشیم . منم می ترسم رو ترازو برم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اخه خسته شدم از پوست و استخون بودن حداقل وزن خودم میموندم بهتر بود تا اینکه ۲ کیلو کم کرده باشم ارز ...

بهترین تاثیر روی زیبایی رو لاغری داره. اگه می دونستی یه لاغر چقدر زیباست. همه خودشون رو میکشن پوست و استخون بشن. الان صورت تکیده و گود مده.

پاشو برای خودت اسفند دود کن. هزار ماشااله.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتها ندارم

بی اشتهاییتو درمان کن وگرنه خوردن با زور و اکراه گوشت تن ادمو می‌ریزه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اینجا برای لاغرها راه حل می دن فققققققط بخور! 

برای چاق ها هم می گن خوب نخور ! 

اینها دست خود آدم نیست بعضا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بهترین تاثیر روی زیبایی رو لاغری داره. اگه می دونستی یه لاغر چقدر زیباست. همه خودشون رو میکشن پوست و ...

مرسی عزیزم😘

ولی صورت پر قشنگه مخصوصا من که گونه هم ندارم

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
مرسی عزیزم😘 ولی صورت پر قشنگه مخصوصا من که گونه هم ندارم

صورت پر و تپل خیلی زشته. بهش میگن ماهیتابه خورده. خیلی بد دیده میشه. و یه اصطلاح بدی هم دربارش گفته میشه که من اینجا نمیگم.

لاغر عالیه. مخصوصا گود و زاویه دار. خیلی اروپایی و شیکه. برو حالشو ببر.

هیچکدوم‌ازاینارونخورچون‌نتیجش‌میشه‌شکم‌وچربی‌خون‌وفشارودیابت‌و....

ورزش‌کن‌؛عضله‌بسازی‌خوش‌فرم‌بشی؛چندروزپیش‌هم یکی ازکاربراتاپیک‌زدوگفت‌که‌وزنش‌خیلی‌کم‌بوده‌اماالان‌بیشترشده؛عکسشم‌گذاشته‌بودتوباشگاه‌گرفته‌بود؛وزنشم‌بیشترشده‌بودهیکلشم‌داشت‌میساخت‌ومهمترازهمه‌سالم‌به‌این‌وزن‌واندام‌موردنظرش‌‌داشت‌میرسید

بهترین تاثیر روی زیبایی رو لاغری داره. اگه می دونستی یه لاغر چقدر زیباست. همه خودشون رو میکشن پوست و ...

جدی میگی عزیزم؟اخه منم لاغر کردم خانواده شوهرم کلی حرف زدن تخریب روحی کردن ....