2777
2789
عنوان

زیاد خوابیدن

4410 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من خیلی زیاد میخوابم وصبحها هیچ انگیزه ای برای بیدارشدن ندارم چکارکنم خوابم نظم بگیره به نظرتون هزارتا کار امتحان کردم فایده نداشته،شمانظراتتون بگین ببینم امتحان کردم یانه ممنون

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

منم اصن شبا خوابم نميبرههه تا٦خوابم نميبره ساعت ٤گوشيو ميذازم بخوابم ولي همش اينور اونرو ميشم خوابم ننيبره 

تورو خدا راهمار بدين چجوري ٣ ٤ بخوابم

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شبو روز خوابم میخوام از جا بلندشم ب زور بیدار میشم😥😥😥😥همه ازم شاکین چرا انقد میخوابم😏

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
منم اصن شبا خوابم نميبرههه تا٦خوابم نميبره ساعت ٤گوشيو ميذازم بخوابم ولي همش اينور اونرو ميشم خوابم ...

فکرت رو ازاد کن موقع خواب

وَ از یه جایی به بَعد سعی کردم شآد باشم 🌸
فکرت رو ازاد کن موقع خواب

يني چي كنم؟

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
ینی به هیچی فکر نکن.. فقط به خواب فکر کن و تمرکز کن

همينكارو ميكنم خوابم نميبره  😫😫😫

وای منم دقیقا مشکلم  مث استارتره

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
یه جاهایی هست کم خوابی و پرخوابی رو درمان میکنن تو نت بزن میاره

کجاهست تواینترنت چیزی ندیدم میشه راهنمایی کنی ممنونم،ولی فکرمم ازاد نیست مدام خواب بچه می بینم چون دوتا سقط وزایمان زودرس بچمو ازدست دادم الانم بچه ندارم خیلی ناراحتم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

ینی به هیچی فکر نکن.. فقط به خواب فکر کن و تمرکز کن

چه جوری تمرکزکنم وقتی تاظهر ادم خواب باشه شب خوابش نمیبره خوب