2777
2789

وااااااااای  نگو خیلییییییی بده 😭😭😭

خداروشکر ۱۲ ساله هیچ سوسک ریزی ندیدم .

خونتون نوسازه یا قدیمی؟

استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴

ما یه خونه خریدیم گه از بس سوسک داشت نمیشد توش قدم گذاشت.

۳ بار به فاصله دو هفته اسپری کامن خریدیم تمااااااام خونه تماااام درزها درها پنجره ها سیفون دستشویی هواکش لای کابینت کف آشپزخانه و هرجا فکرشو کنی رو زدیم و بعد به خاطر بوی زیادش ۳ روز خونه رو ترک کردیم کلا ریشه کن شدن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوسکا از کجا امسال تو خونه ماهم بود .من خونه خودمون و مامانم دیدم از چاه دشویی دراومد ایشششش کثییف میاد تو خونه ای خداااا

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

برو از سوپر مارکت یه اسپری هست مشکی رنگه.اسمش کامن هست.خیدی عالیه .هیچی مثل اون جواب نمیده.فقط بهتره یکی دو روز خونه نباشی..چون قویه .مخصوصا بچه داشته باشی .بعدشم کل زندگیتو باهم بزن .من حتی کابیناتمو هم داخلشونو زدم .ففط مواد عدایی هامو جا بهجا کردم .بقیه رو گداشتم و اسپری زدم روشون بعد شستم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

این سوسک ریزها سوسک کابینتن .من هرجا دیدمشون کشتمشون بعد یه آب تاید درست کردم ریختم تو آب پاش تا میبینمشون میپاشم بهشون بعد چند دقیقه میمیرن به جای حشره کش از آب تاید استفاده کنید کلا این سوسکها از آب بدشون میاد تو آب میمیرن 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...