2777
2789
عنوان

لکه بینی

653 بازدید | 41 پست

من تو اقدامم امروز بیست و یکم سیکلم هست،امروز و دیروز ترشحم یه کوچولو خونی بود،خیلی کم

زیر دلمم درد میکنه،دمای بدنمم بالا رفته،

از چی میتونه باشه؟

🌹

از پريود

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی؟متوجه نشدم؟ یعنی میخام پریود شم؟

اره بنظرم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
البته اگه ترشحت زود قطع بشه ها ، اگه زیاد ادامه داشته باشه ماله پریودیه 

نمیدونم چطور بگم،خیلی ببخشید با دستمال که خودمو پاک کردم ترشحم مویرگ های خونی داشت،فقط یکبار امروز،یکبار دیروز

ببخشید واضح گفتم

🌹

از کجا معلوم؟

لکه لانه گزینیه ان شاءالله ، اگه زود پاک شدی یعنی بارداری اگه نه ادامه داره و هی غلیظ تر میشه یعنی ماله پریوده 🤮 منکه حالم از پریود بهم میخوره از وقتی اقدام کردم

همون ان شاءالله بارداری به حق امام حسین 🤲

خدا از دهنت بشنوه گلم

چن ماهه منتظرم😢😢😢

دیروز اینقدر گریه کردم تا شب چشام باد کرده بود،امام حسین رو به علی اصغر قسم دادم😢😢😢😢😢

🌹

خدا از دهنت بشنوه گلم چن ماهه منتظرم😢😢😢 دیروز اینقدر گریه کردم تا شب چشام باد کرده بود،امام حسی ...

منم حالو روزم عینه خودته ، چون درکت میکنم از دلت خبر دارم از امام حسین خواستم نا امیدت نکنه 🤲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز