2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 41 پست
اخه من خودم اينطوري زياد بودم بعد پريود شدم اينكه ادم اميد واهي داشته باشه بيشتر درد داره نميخوام ال ...

آخه میگه خونش خیلی کمرنگه بعد سابقه لکه بینی هم اگه نداشته باشه فک کنم خون لانه گزینیه آخه تا وقت پریودش خیلی مونده از الان فک نکنم لکه بینی پریود باشه

آخه میگه خونش خیلی کمرنگه بعد سابقه لکه بینی هم اگه نداشته باشه فک کنم خون لانه گزینیه آخه تا وقت پر ...

من اخرين باري ك پريود شدم روز اول فقط لكه هاي كم رنگ داشتم كه بعدش زياد شد تازه حالت تهوع فوق شديد هم داشتم كه ميگفتم حتما حاملم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه میگه خونش خیلی کمرنگه بعد سابقه لکه بینی هم اگه نداشته باشه فک کنم خون لانه گزینیه آخه تا وقت پر ...

سلام گلم،شبت بخیر،من همین الان دعای معراج خوندم برات

امیدوارم همین ماه حامله باشی به حق ابالفضل

🌹

سلام گلم،شبت بخیر،من همین الان دعای معراج خوندم برات امیدوارم همین ماه حامله باشی به حق ابالفضل

ممنونم عزیزم ، منم صبح برات حدیث کساء خوندم ، ان شاءالله دامن جفتمون سبز بشه 😍🤲

سلام عزیزم من دوازدهم پریود شدم😢😢😢 امیدوارم تو حامله باشی انشاءالله

ای بابا آخه چرا ؟ عب نداره ان شاءالله این ماه حتمن نتیجه میگیری ، والا منم اصلن علائم بارداری ندارم موندم خودمم😔😕 حالا باز بهت خبرشو میدم که چی شد

2790
2778
2791
2779
2792