2777
2789
عنوان

میگرن

275 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کیا میگرن شدید دارن من هروزه چه داروهایی مصرف می کنید میشه دکتری که خوبتو کرده معرفی کنید دعاتون می کنم خیلی اذیتم ممنون

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میگرن درمان قطعی نداره شما مرتب بخور اکالیپتوس بده مواقع تشدیدش برو یه جای تاریک وساکت دراز بکش یه دستمال خیسم روی پیشونیت جفت دستات بذار توی اب یخ وبازوبسته کن

من دارم حاملم نمیتونم قرص بخورم رعائت میکنم ی چیزارو مث سرمای شدید گرمای شدید تو خاملگی گرفتم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤

عزیزم دارو هرکی فرق داره برامن خیلی شدید بود دکتری رفتم خوب نشد ولیکن بیشتر شد حتی شک به تومور کرده بود اتقدر وحشتناک بود من دکتر معتمد تو بیمارستان فیروزگر هستند رفتم خوب شدم خیلی خوب شدم الحمدالله برید پیششون خاستید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

من با داروهای شیمیایی میونه ندارم

درمان میگرن چکاندن روزانه دوقطره روغن بنفشه پایه کنجد در بینی هست

و 
🔆دود کردن کُندر و اسپند
🍃 #گرم_کنندۀ_مغز
🍃 #تقویت_حافظه
🍃 و #ضدآلزایمر
🍃 #نشاط‌آور
🍃 #ضدعفونی_کنندۀ_محیط است

بوییدن پودر دانه های اسپند و یا مصرف آن به صورت انفیه، برای رهایی از میگرن مزمن و سرماخوردگی و آب ریزش بینی و التهاب سینوس‌ها مفید است

من گلاب میخورم مسکنه برام گلاب بخورید توچایی یا اب بریزید یا خودگلابو بخورید گرما برامن تشدید میکنه خیلی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

همه نوع درمانی انجام دادم عملا درمانده شدم زندگیم مختل شده واقعا هروزم با درد شروع میشه یه وقتایی نصف شب تو خواب میگره اصلا وحشتناکه

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد