2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط خیلی سخته منم پارسال آذر ماه سقط داشتم دائم حس میکنم بچم دختر بوده من از ماه بعدش اقدام کردم فرو ...

خدا رو شکر الان حالت چطوره ؟وقتی سقط کردی چند ماهه بود؟

خیلی ممنونم عزیزم واقعا نمی دونم چرا انقد نگرانم

غصه نخور منم یه سقط داشتم. ولی اول خودتو شوهرتو تقویت کن بعد اقدام کنید. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
غصه نخور منم یه سقط داشتم. ولی اول خودتو شوهرتو تقویت کن بعد اقدام کنید. 

چیکار کنم تا تقویت شیم؟ورزش میکنم ولی چون شاغلم اونقدر به تغذیه م اهمیت نمیدم به نظرت تاثیر داره؟

چیکار کنم تا تقویت شیم؟ورزش میکنم ولی چون شاغلم اونقدر به تغذیه م اهمیت نمیدم به نظرت تاثیر داره؟

تغذیه خیلی تاثیر داره. همش تو غذاهات از ادویه های گرم مثه زنجبیل دارچین فلفل سیاه. استفاده کن. معجون های تقویتی عسل وشیر خرما مغز پسته بادم گردو  کشمش. اصلا سردی نخورید. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

اگه بتونی از دارو خونه قرص اُزمین اِف واسه شوهرت بگیری تا سه ماه بخوره عالییییه. خودتم هرشب اسید فولیک ۱بخوری

خدا رو شکر الان حالت چطوره ؟وقتی سقط کردی چند ماهه بود؟

خدارو شکر الان که خیلی خوبم خدا معجزش نشونم داد انشالله برای شما هم همین طور بشه

من موعد پریودم لکه بینی داشتم اهمیت ندادم چون فکر نمی‌کردم باردار باشم کم کم یه هفته بعد خونریزی افتادم وقتی رفتم دکتر گفت باردار بودی داره سقط میشه یه ماه خونریزی و لکه بینی داشتم حالم داغون بود چون شوهرم مشکل داشت و دو سال بود اقدام بودیم خیلی سخت بود اما گذشت من معتقدم وقتی خدا برات معجزه می‌کنه که فقط به خودش متوسل بشی خدا خیلی بزرگه عزیزم از خودش بخواه

اگه بتونی از دارو خونه قرص اُزمین اِف واسه شوهرت بگیری تا سه ماه بخوره عالییییه. خودتم هرشب اسید فول ...

ببخشید اُرمین اِف.