15ماهه توی اقدامم و بی نتیجه بوده ..هم من و هم همسرم بچه خیلی دوست داریم ولی نمیشه..شوهرم شش هفت ماهی میشه واریکوسل عمل کرده منم تنبلی خفیف دارم که تحت درمانم و ماه پیش با دوتا فولی بالغ باردار نشدم..راهکار بدین..چیکار کنم زودتر باردار شم..میخوام تاعید باردار باشم..تورو خدا هرکی تجربه داره بگه..ممنون..
این ماه که نمیشه نسخه قطعی داد ولی کارایی میشه کرد که زودتر نتیجه بگیری مثلا ورزش کنی خودت و همسرت عسل سیاه دونه و میخک صبحها ناشتا بخورید خیلی خوبه کاسنی برا مردا عالیه اسپرم سازه ویتامین ای و انار خیلی موثرن و .....
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
سه ماه بعدعمل آز داد نسبت به قبل عمل بهتر شده بود ولی عالی نشد..البته آزمایشگاهی که رفتیم میگن دستی حساب میکنن دقیق نمیگه..حالا قراره فردا بریم یه آزمایشگاه خوب دوباره آز بده ببینیم وضعیتش چطوره..