15ماهه توی اقدامم و بی نتیجه بوده ..هم من و هم همسرم بچه خیلی دوست داریم ولی نمیشه..شوهرم شش هفت ماهی میشه واریکوسل عمل کرده منم تنبلی خفیف دارم که تحت درمانم و ماه پیش با دوتا فولی بالغ باردار نشدم..راهکار بدین..چیکار کنم زودتر باردار شم..میخوام تاعید باردار باشم..تورو خدا هرکی تجربه داره بگه..ممنون..
هر روز پودر زنجبیل بریز تو شیر و بجوشون و بخور و بعدش خیلی زود منتظر معجزه ی خدا باش کنجد خام هم آخر شبا یه قاشق غذاخوری بخور هرشب این دوتا واسه تنبلی محشرن
ما تواسباب کشی یه ماه خونه اینو واون اواره بودیم تو همون ماه باردارشدم.حالا منوشوهرم بعضی وقتا میشینیم بم میگه فکرکنم خونه خواهرت که بودیم گرفته.خخخخ منم بش میگم نه فکرکنم خونه مامانت اینا. وااای کلی میخندیم
همسرت انار خیلی زیاد، زنجبیل، سیر، قرص ویتامین ای و زینک البته با تجویز پزشک، خودتم از سردی و ترشی و شیرینی و چربی مطلقا پرهیز کن چایی کم بخور اگه خوردی با هل، قهوه و نوشابه نخور، مرغ نخور فقط گوشت گوسفند و حبوبات و میوه و سبزی بخورید پیاده روی هم عالیه، تخمدانها رو با مخلوط روغن کنجد و زیتون هر شب ماساژ بده بجز پریود، من دو سال منتظر بودم یک ماه ماساژ دادم باردار شدم، سیب زیاد بخور، هردوتون پسته بادام گردو زیاد بخورید، آب هم همینطور، تا وقتی باردار نشدی متفورمین بخور روزی دوتا، انشالله خوش خبر باشی
خیلیم درسته عزیزم تمام پزشکامیگن باید یه درمیون باشه اسپرم هیچی دیر ب دیر بیاد بیرون ضعیف ترمیشه باید تااسپرم تخمکو پیدانکرد دوباره اقدام بشه که تو لوله ها زنده بشن چون احتمال تخمک گداری نمیشه داد باید یه درمیون باشه تایه روز که ازاد شد بگیره
🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁
سلام خانما منم 6ماهه اقدام به بارداری کردم اما امروز بی بی چک گرفتم باز متاسفانه منفی بود نمیدونم چیکارکنم عفونت قارچی هم داشتم دارومیخورم بهترشدم دکتر تاعیدنوروز وقت داده تا بارداربشم برام دعاکنید لطفا
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست