2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چکار کرده و تنبیه شد

اخرین بار تقریبا2هفته پیش دختر کوچکم چون حرف بدی یا دگرفته بود وقبلا بهش تذکر داد ه بودم اگه یکبار دیگه به زبون بیاره 15ضربع فلک میشه اونم بعداز چندوقت بااینکه میدونستم عمدی نبودولی به زبون اورد منم طبق قرارقبلی تنبیهش کردم

اخرین بار تقریبا2هفته پیش دختر کوچکم چون حرف بدی یا دگرفته بود وقبلا بهش تذکر داد ه بودم اگه یکبار د ...

اکی. منم قانون گذاشتم آگه تکرار کنه تنبیه میکنم بلافاصله.حالا یا محرومیت یا سیلی به باسنش

خدا جون دوستت دارم
اکی. منم قانون گذاشتم آگه تکرار کنه تنبیه میکنم بلافاصله.حالا یا محرومیت یا سیلی به باسنش

البته  من محرومیت روبشرطی که جواب بده قبول دارم ولی سیلی  چون یحورایی فقط خالی کردن حرص هست نه چون بعدهایادش میمونه والبته سیلی هم تنبیه جالبی اصلا نیس

کلا تنبیه با دست چون لازمه اش نزدیک شدن به بچه هاس ترس کاذب  توبچه بوجود میاره

به تون میاد سختگیر باشین.بچهار گریه ن میکنند در حین تنبیه.جلو همدیگر تنبیه میشن

خدا جون دوستت دارم
عوضش راحتی. میگیریش و چندتاحواله میکنی

نه بنظرمن که بهتره چون میدونی پاهابسته شده وکف پاها کاملا دراختیارهستن وخودتم میشینی رو صندلی تاثیر گذاریشم بیشتره الب ته 

هرکسی یه جوری صلاح میدونه

2824
2823
2791
2779
2792