2777
2789
عنوان

سخن جدی با خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 84 پست

ابوالقاسم جون ببین من میام اینجا که دو دیقه تو نینی سایت تو یه محیط زنونه از لوث وجود مردها در امان باشم و با خانمهای دیگه بگم و بخندم. بعد یهو سر و کله شماها مث بختک پیدا میشه. خجالت بکش. شرط میبندم از اون پسر بچه هایی بودی که تو عروسیا هی میچپوندی خودتو تو قسمت زنونه. لابد با ننه ت هم حموم نمره و ارایشگاه زنونه میرفتی

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما یه بار دیگه متنی که پست کردی رو بخون ، مرد بدون زن دوام میاره ولی زن بدون مرد میمیره؟ آب و بارو ...

چرا چرت میگه اقایون اگه مادراشون نبودند زنده نبودند  ما خانما قویتریم از لحاظ جسمی وروحی از نظر علمی ثابت شده

اوکی شکر 

حالا  شما وسط این همه خانم ایرانی به قول خودتون ساده و دروغگو چرا وقتتونو تلف میکنین ؟

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
😂😂😂لا الله الا الله از دست شما زنا.بیچاره اومد پند حکیمانه بده جرش دادین که.حکیم ابوالقاسم تا درو ...

پند نبود متاسفانه سسشعری بود از مجموعه سسشعرهای رایج بین مردها😐

و دیگر هیچ...

ابوالقاسم دهنمو خودت وا کردی

مردا مخصوصا به خاطر نیاز جنسیشون به شددددت محتاج خانومان ولی خانوما حتی اگه آقایون نباشن خودشون میدونن چیکار کنن😊

لطفا برای موفق شدنم یه صلوات بفرستید🙂❤️

هرکی اینو بگه خیلی غلط میخوره😊😊

دقیقا

اون که هرجا بباره براش فرقی نداره حَیَوانه. هرزه است.

زن ی مردِ عاشق میخواد

اونکه بخاطر پول زن کسی میشه ما نیستیم

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی