2777
2789

استرس نگیر.اصلا سخت نیست.از طبیعی خیلی راحتتره‌

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شما تجربشو داشتی؟

بله.خیلی خوب بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
با بیحسی بود مادر خانومی ؟

آره.اصلا نفهمیدم عملو.فقط صدای پاره شدن کیسه آبو شنیدم و یهو احساس کردم سنگینی بچه از شکمم برداشته شد.

آره.اصلا نفهمیدم عملو.فقط صدای پاره شدن کیسه آبو شنیدم و یهو احساس کردم سنگینی بچه از شکمم برداشته ش ...

من از این میترسم که قراره به هوش باشمو همه چیو متوجه شم.....مثلا پاره کردن شکم و از این حرفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز