niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 عنوان سمبوسه 138 بازدید | 11 پست کیا اینطوری سمبوسه درست کردن؟ دین من انسانیت اسـت 🍃🌞 1398/06/03 | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27835 من گوشت چرخ کردرو با سیب زمینی چهار گوش سرخ شده استفاده کردم ولی با تخم مرغ امتحان نکردمبا خمیر پیزاشکی خوب میشه ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.
عشقولم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 3158 باخمیراماده خوشمزس اما تخم مرغ نه 😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 سمبوسه اصل که مزه قدیم میده سمبوسه خانم گل اور تو نت هست باهمین روش درست میکنه؟ دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 باخمیراماده خوشمزس اما تخم مرغ نه برا اولین باره اینجوری میخوام درست کنم ولی نمیدونم گوجه و خیارشورو کی میزاره با موادش دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
ommeali عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 377 منم با نون پیراشکی درست میکنمسیب زمینی آبپز (رنده شده)گوشت چرخ کرده پیاز (تفت داده شده)جعفری خرد شده و ترخون خشکو ادویه
عاشق_لواشکم عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 9177 برا اولین باره اینجوری میخوام درست کنم ولی نمیدونم گوجه و خیارشورو کی میزاره با موادش من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خیلی خوب میشهخیار شور و گوجه خواهرشوهرم یادم داد.خوشمزه میشه
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خی ... میشه قدم ب قدم توضیح بدی لطفا:)واسه شام درست کنم دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خی ... گوجه روهم سرخ میکنی و اینکه خیارشورو و گوجه روداخل نون میپیچی بعد سرخ میکنی؟ دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
عاشق_لواشکم عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 9177 میشه قدم ب قدم توضیح بدی لطفا:)واسه شام درست کنم سیب زمینی ابپز کن بعد پوستش بگیر رنده کن.خیارشور و گوجه رو نگینی خیلی ریز خورد کن.جعفری ساطوری شده اضافه کن.نمک و فلفل و زردچوبه و نمک بزن همه رو مخلوط کن بعد داخل نون لواش یا خمیر پیراشکی بذار
niloofaraam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 385 سیب زمینی ابپز کن بعد پوستش بگیر رنده کن.خیارشور و گوجه رو نگینی خیلی ریز خورد کن.جعفری ساطوری شده ا ... مرسی😍 دین من انسانیت اسـت 🍃🌞