2777
2789

من گوشت چرخ کردرو با سیب زمینی چهار گوش سرخ شده استفاده کردم ولی با تخم مرغ امتحان نکردم

با خمیر پیزاشکی خوب میشه

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا اولین باره اینجوری میخوام درست کنم ولی نمیدونم گوجه و خیارشورو کی میزاره با موادش

من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خیلی خوب میشه

خیار شور و گوجه خواهرشوهرم یادم داد.خوشمزه میشه

من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خی ...

میشه قدم ب قدم توضیح بدی لطفا:)واسه شام درست کنم

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
من سیب زمینی و گوجه و خیارشور و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری یا سبری تازه ساطوری اضافه میکنم خی ...

گوجه روهم سرخ میکنی و اینکه خیارشورو و گوجه روداخل نون میپیچی بعد سرخ میکنی؟

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
میشه قدم ب قدم توضیح بدی لطفا:)واسه شام درست کنم

سیب زمینی ابپز کن بعد پوستش بگیر رنده کن.خیارشور و گوجه رو نگینی خیلی ریز خورد کن.جعفری ساطوری شده اضافه کن.نمک و فلفل و زردچوبه و نمک بزن همه رو مخلوط کن بعد داخل نون لواش یا خمیر پیراشکی بذار