سلام خانما ممنون میشم راهنمایی کنید من دو روز درد زیر شکم شدید ولی با زمان کم میگیرم یکی روز اخر پریودم که پاک میشم که همیشه روزش فیکسه وتغییر نمیکنه یکی هم همیشه فردای اقدامها برای بارداری دردام هم مثل قائدگیم باد میپیچه ولی شدیدتره عفونت هم برطرف شده روز تخمک گذاریم هم سونو نشون داد هفته بعد قائدگیمه دکترها هم جواب درست به ادم نمیدن بنظرتون دلیل این دو درد چی میتونه باشه؟؟؟
وای نه بابا نگییین چه ربطی داره این درد به این چیزا ان شاءلله ک همینکه دکترا میگن باشه چون ب منم همی ...
اره همسرم کم تحرکی داره ضیفعه منم هرچی سونو دادم میگن سالمی ولی تاحالا عکس رنگی ازمایش ندادم همسرم یکم بهتر شده ولی دکتر این ماه گفت اگه باردارنشدی بایدبیای عکس رنگی امپول اچ ام جی زدم دوفاستون لترزول خوردم ۱۱هم موعدم ولی از همین الان دردای پریودی داره میاد بازم ناامیدی نشد😔😔😔😔خیلی ناراحتم
برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات خدایا یعنی میشه یه کوچولو داشته باشم
عزییییزممم نگران نباش یه حکمتی وصلاحی توشه منم تحرک همسرم بخاطر واریکوسل صفر شده و دکتر گفته ح ...
ایشالا که خوب شه تحملش برام سخته وقتی میبینم اطرافیانم خیلی راحت دوماه یه بار بچه سقط خیلی راحت بازم خدابهشون میده و بازم سقط میکنن من از بچگی باکلی عذاب بزرگ شدم دیگه تحمل ندارم طبیعی ترین چیز زندگیم انقد بامشکل مواجه شه سخته برام چرا نمیدونم حکمتش چیه که کل عذابای دنیا مال من باشه پدرتو از دست بدی از بچگی کلی چیزای دیگه..........
برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات خدایا یعنی میشه یه کوچولو داشته باشم