2777
2789
عنوان

درد زیر شکم!!

106 بازدید | 21 پست

سلام خانما ممنون میشم راهنمایی کنید من دو روز درد زیر شکم شدید ولی با زمان کم میگیرم یکی روز اخر پریودم که پاک میشم که همیشه روزش فیکسه وتغییر نمیکنه یکی هم همیشه فردای اقدامها برای بارداری دردام هم مثل قائدگیم باد میپیچه ولی شدیدتره عفونت هم برطرف شده روز تخمک گذاریم هم سونو نشون داد هفته بعد قائدگیمه دکترها هم جواب درست به ادم نمیدن بنظرتون دلیل این دو درد چی میتونه باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم تازه پاک شدم هر ماهم همینطوره

منم میشم ولی هر دکتری رفتم گفتن هیچی نیس ۴سالم هست اقدام میترسم لوله هام بسته باشه این طوری میشم اگه این ماه باردار نشدم میرم برای عکس رنگی 

برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات   خدایا یعنی میشه یه کوچولو داشته باشم 
منم میشم ولی هر دکتری رفتم گفتن هیچی نیس ۴سالم هست اقدام میترسم لوله هام بسته باشه این طوری میشم اگه ...

وای نه بابا نگییین چه ربطی داره این درد به این چیزا ان شاءلله ک همینکه دکترا میگن باشه چون ب منم همینو میگن

همسرتون ازمایش داده؟

وای نه بابا نگییین چه ربطی داره این درد به این چیزا ان شاءلله ک همینکه دکترا میگن باشه چون ب منم همی ...

اره همسرم کم تحرکی داره ضیفعه منم هرچی سونو دادم میگن سالمی ولی تاحالا عکس رنگی ازمایش ندادم همسرم یکم بهتر شده ولی دکتر این ماه گفت اگه باردارنشدی بایدبیای عکس رنگی امپول اچ ام جی زدم دوفاستون لترزول خوردم ۱۱هم موعدم ولی از همین الان دردای پریودی داره میاد بازم ناامیدی نشد😔😔😔😔خیلی ناراحتم

اره همسرم کم تحرکی داره ضیفعه منم هرچی سونو دادم میگن سالمی ولی تاحالا عکس رنگی ازمایش ندادم همسرم ی ...

عزییییزممم نگران نباش یه حکمتی وصلاحی توشه

منم تحرک همسرم بخاطر واریکوسل صفر شده و دکتر گفته حالا حالاها کار دارین باید صبر داشته باشین یا برین میکرو منم کلا بیخیالش شدم

شما اگه زیاد طول کشیده ومیدونم واقعا سخته چرا نمیرین ای یو ای؟؟

عزییییزممم نگران نباش یه حکمتی وصلاحی توشه منم تحرک همسرم بخاطر واریکوسل صفر شده و دکتر گفته ح ...

دوست ندارم شوهر من ن واریکسول داره ن مشکل هورمونی 

عزییییزممم نگران نباش یه حکمتی وصلاحی توشه منم تحرک همسرم بخاطر واریکوسل صفر شده و دکتر گفته ح ...

ایشالا که خوب شه تحملش برام سخته وقتی میبینم اطرافیانم خیلی راحت دوماه یه بار بچه سقط خیلی راحت بازم خدابهشون میده و بازم سقط میکنن من از بچگی باکلی عذاب بزرگ شدم دیگه تحمل ندارم طبیعی ترین چیز زندگیم انقد بامشکل مواجه شه سخته برام چرا نمیدونم حکمتش چیه که کل عذابای دنیا مال من باشه پدرتو از دست بدی از بچگی کلی چیزای دیگه..........

ایشالا که خوب شه تحملش برام سخته وقتی میبینم اطرافیانم خیلی راحت دوماه یه بار بچه سقط خیلی راحت بازم ...

اونا هم همون سقط ها واسشون وحشتناکه بچه ای ک بهش دل بستن..

هرکی یجور مشکل داره دیگه الانم ک مشکلات فت و فراوون بعضیا ظرفیتشون بیشتر امتحاناشون سختتر ان شاءلله بزودی زوود بحق محرم امام حسین حاجت دلت براورده شه عزیزم🙏🏻