2777
2789
عنوان

درد زیر شکم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
اونا هم همون سقط ها واسشون وحشتناکه بچه ای ک بهش دل بستن.. هرکی یجور مشکل داره دیگه الانم ک مشکلات ...

ایشالا توهم همین طور 

برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات   خدایا یعنی میشه یه کوچولو داشته باشم 
اونا هم همون سقط ها واسشون وحشتناکه بچه ای ک بهش دل بستن.. هرکی یجور مشکل داره دیگه الانم ک مشکلات ...

اونا خودشون بچه سقط میکنن نمیخوان بچه زن پسر عمه دوتا بچه داره دوتا پسر دوبار حامله شد تو ۶ماه دوتاشم خودش سقط کرد بااینکه اولی سقط کرد بازم حامله شد سقط کرد بعدشم الان رفته امام رضا ولی امام رضا منو نطلبید اون حتما خیلی خوب کارس که هی حامله میشه سقط میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونا خودشون بچه سقط میکنن نمیخوان بچه زن پسر عمه دوتا بچه داره دوتا پسر دوبار حامله شد تو ۶ماه دوتاش ...

حتما خدا خوشش میاد هی سقط میکنه افتخار میکنه هی هم بهش بچه میده سقط کنه ولی یکی مثل منو شما تو حسرت بچه کار خدا واقعا برعکسه😔😔😔😔

اره عزیزم دیشب روز بعد قاعدگیم بود ک اقدام داشتم امروز دل درد شدید گرفتم

خب عادیه عزیزم رحم و تخمدان ها دارن برای نی نی دار شدن اماده میشن ی خرده اذیت میشی گلم

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
حتما خدا خوشش میاد هی سقط میکنه افتخار میکنه هی هم بهش بچه میده سقط کنه ولی یکی مثل منو شما تو حسرت ...

عزیزم منم از این فکرا زیاد میکردم یه مدتی که هرچی مشکلو مریضی بود فک میکردم فقط سر من میاد ولی خدا یجور ادبم کرد فهمیدم همه مشکل دارن تو بچه دار شدن نباشه تو هزارو یک چیز دیگه ما ک تو زندگی اونا نیستیم بچه هایی هم ک بعد کلی دعا ونذر میاد همیشه بهترن خدا دعارو بی جواب نمیزاره توکلت به خدا باشه عزیزم🌹

منم میشم ولی هر دکتری رفتم گفتن هیچی نیس ۴سالم هست اقدام میترسم لوله هام بسته باشه این طوری میشم اگه ...

اینو گفتی استرس گرفتم چون من چند ماهی اندومتریوز داشتم ک کیست شکلاتی ایجاد کرده بود ولی بعدش کاملا خوب شدو گفتن اثری نیست امکان داره لوله مو ببنده؟! علائم خاصی نداره؟