2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه میدونی پسره مریض و بددله میخوای ادامه بدی؟ خونوادت چی میگن؟

میگن فرار کن محلش نذار جوابشو نده باهاش نرو اینور اونور نرو‌خونشون اما من گوش نمیدم دوروز ی هفته قهرم بااولین منت کشیش خرررر میشم 

نه مطمعن نیستم ولی از طلاقم مطمعن نیستم همش میگم شاید ازین بدتر گیرم بیفته بعد طلاق فک میکنم همه مرد ...

چرا باهاش عقد کردی اصلا؟ خیلی وضعش خرابه. بد دهن .شکاک.وابسته به خانواده.عصبی. مطمئنم دست بزنم داره یا خواهد داشت. اصلا همه مردا اینجوری نیستن.اگه میتونی جدا شو ازش. 

حالا سوال اصلیم اینه...بدظهر امروز قراره یکی مادرشوهر خواهرش از مکه بیاد ماهم قراره بریم...با خودم م ...

زندگیت تو هوا معلقه تو تو فکر بعد از ظهری؟؟؟؟؟ 

لابد میخای باهاش ازدواج کنی فردا هم یه بدبخت رو به دنیا بیاری اونم به ورطه نابودی بکشونی جمع کن تورو خدا

خدا چجوری بهت بفهمونه این یارو مناسبت نیست

فردا هم میگی ای خدا چرا من اینجوری شدم زندگیم اینجوری شد

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

واااااای این بدبینی خیلی بده منم تازه نامزد بودم دائم با شوهرم سر همین کاراش قهر بودم حتی چشمی در خونه رو هم میپوشونه ک کسی نگا نکنه توو این سه سال تنهایی جایی نرفتم حتی سر کوچه اون اولا ک اصلا گوشی نداد بهم خداروشکرالان بچه دارم سه سال گذشته یکم بهتر شده 

ممنون میشم  برای خواهرم که سرطان خون داره صلوات بفرستین😔😔
واااااای این بدبینی خیلی بده منم تازه نامزد بودم دائم با شوهرم سر همین کاراش قهر بودم حتی چشمی در خو ...

پدر این دوتا زن داره شصت سالشه چهارتا بچه داره سی ساله زندگی میکنه بدتر شده بهتر نشده.کلا خانوادگی بددهن بدبین بیشعور و بی عقل هرزه هستن...عموهاشم هم

ب من بگین بدظهر چیکار کنم؟خودم میگم همیشه باهاشون دست میدادم و گرم احوالپرسی میکردم ایندفه از دور سلام کنم بعد تموم شدن مهمونی خونشون نرم و ازشون فاصله بگیرم..بعدم ب ی خواهرشوهرم ک قبل ازدواج باهاش دوست صمیمی بودم بگم ک بابات صب همچین حرفی ب شوهرم زده...بگم یا نگم بهش؟؟؟