2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 39 پست
حالا سوال اصلیم اینه...بدظهر امروز قراره یکی مادرشوهر خواهرش از مکه بیاد ماهم قراره بریم...با خودم م ...

کم محلی لازم نیست که

کم محلی کنی هیچ کس چیزی نمیفهمه

وقتی هم شوهرت هست هم مادرشوهرت هم پدرشوهرت بلند به پدرشوهرت بگو چی شده بوده که پسرتون انقد بخاطرش منو عصبی کرده و چقدر دعواکردیم من ندیدمتون و ازاینا :D و خلاصه قشنگ گله کن ولی با احترام

من هیچوقت و تحت هیچ شرایطی به خانواده همسرم توهین و بی ادبی نمی کنم و اجازه توهین و بی ادبی به خانوادمم بهش نمی دم.

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
چرا باهاش عقد کردی اصلا؟ خیلی وضعش خرابه. بد دهن .شکاک.وابسته به خانواده.عصبی. مطمئنم دست بزنم داره ...

دست بزن ندیدم تا حالا خودشو میزنه بعضی وقتا اگرم وقتی اصابش خورده سمتشبرم محکم دستمو فشار میده یا هلم میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باهاش عقد کردی اصلا؟ خیلی وضعش خرابه. بد دهن .شکاک.وابسته به خانواده.عصبی. مطمئنم دست بزنم داره ...

بعدم من نمیشناختمش واقعا خواهرش دوست صمیمیم بود و انقد تعریف کرد منم بچه بودم خام شدم اصلن قبل عقد نشون نمیداد

دختر نیستم عب نداره؟؟؟ینی این زندگی درست نمیشه؟؟با دکتری چیزی؟؟

وااااای دختر چرا اینکار و کردی

وقتی دیدی اخلاقش اینجوریه چرا گذاشتی باهات اونکار و کنه

ولی از نظر من زندگیت مهمتر از اینه که دختر نیستی

تو خونه بابات بپوسی بهتره از اینکه با یه روانی ازدواج کنی

در اولین فرصت برو با یه مشاور یا زوج درمان صحبت کن تااااکید میکنم با این وضعیت الان باهاش زیر یه سقف نرو به هیچ وجه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
پدر این دوتا زن داره شصت سالشه چهارتا بچه داره سی ساله زندگی میکنه بدتر شده بهتر نشده.کلا خانوادگی ب ...

پس خدا بدادت برسه 

ممنون میشم  برای خواهرم که سرطان خون داره صلوات بفرستین😔😔
اخه نباید بفهمم بدظهر رفتارمو چجور کنم ک متوجه گند بودنشون بشن؟؟؟

الان دیگه بعد از ظهر مهم نیست

بحث سر طلاق گرفتن یا نگرفتنه

شوهرت بیماری روحی داره و با این اوضاع اصلا این ازدواج به صلاحت نیست اصلا

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹