2777
2789
عنوان

بوف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست
فکر کنم به خاطر همین مشغله ها تسلط کافی نداری.من کجا اسم بردم از کوروش و 7آبان!!! شما برای خودت افک ...

قشنگ با این پستت نشون دادی چه کاره ای😂😂😂😂 

اینجا نمی تونی راه بری و به ایرانی توهین کنی اینجا اینستا نیست 

گزارشم زدم واست تا حواس نی نی یار بهت باشه و بازم توهین کنی گزارش میخوری و بعد قطع میشی حواستو جمع کن خانم با ارززززششششس😊

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
از اولشم بحث نکردی قضاوت توهین فحاشی و.... شبت بخیر. یه لیوان آب خنک هم بهت کمک میکنه

این خانم قشنگ خودشو نشون داد 

واسه پستاش گزارش بزن تا حواس نی نی یار بهش باشه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا چرند و بی ارزش همانند نویسندش !

دوست گرامی اگر شما ارتباط با کتاب برقرار نکردید دلیل نمیشه که اینطور در موردش صحبت بکنید. 

در ضمن نوشته های صادق هدایت بسیار عمیق هستند و نیاز به تفسیر و تعبیر دارند پس شما نباید انتظار یک رمان مثل رمان هایی که روایت خیلی ساده و روزنامه واری دارند رو داشته باشید.

من چند تا از کتاب های صادق هدایت رو خوندم به نظرم صادق هدایت یه ادم افسرده بوده که افسردگی رو تو کتا ...

خب ابن هنرمندِ که باید بدی های جامعه رو ببینه و بیانشون کنه 

شاملو میگه : من درد مشترکم مرا فریاد کن ...

با خوندن آثار هدایت این حس بهم دست میده که هدایت چقدر زندگی رو دوست داشته همه ی آدم ها و همه ی موجودات رو دوست داشته واسه ی همین انقدر خوب میتونه بدی ها رو ببینه و حتی وقتی کتاب هاش رو می خونی حس می کنی در مورد جامعه امروز نوشته شده، 

در باب اینکه دوستان هم گفته بودند معتاد و تریاکی و ...  که در متن کتاب خونده بودن البته که راوی شخصیت کتابِ با نویسنده اشتباه نگیرید.

خب ابن هنرمندِ که باید بدی های جامعه رو ببینه و بیانشون کنه  شاملو میگه : من درد مشترکم مرا فر ...

نظر شما محترم ،ولی آخه این نویسنده وقتی کتاب هاشو میخونی هیچ نکته مثبتی ازش یاد نگرفتی هیچ بلکه خیلی بدبین هم شدی ،من مدتهاست رمان ایرانی نمی خونم فقط خارجی باور نمی کنید اخرین صفحه رو که میخونم شاد وسرزنده دوست دارم پاشم به زندگیم برسم 

نظر شما محترم ،ولی آخه این نویسنده وقتی کتاب هاشو میخونی هیچ نکته مثبتی ازش یاد نگرفتی هیچ بلکه خیلی ...

خب در واقع چون واقعیت جامعه رو به ما نشون میده تلخه... 

و کلا ما مردم هم دوست داریم همه چیز باب میلمون باشه و چیزی که نارحتمون میکنه ندونیم...

حتماً این جمله رو شما هم شنیدین وقتی راجع به یک چیزی در جامعه صحبت می کنی که ممکنه باعث ناراحت شدن و القاء حس بدی به اون شخص میشه می گه : آدم هر چی ندونه بهتره!!!!

ندونه ؟ چرا ندونه ؟ ما در مقابل خودمون اطرافیانمون نسل های بعدمون مسئولیم چر میخوایم سرمون رو بکنیم زیر برف؟؟؟؟/

خب در واقع چون واقعیت جامعه رو به ما نشون میده تلخه...  و کلا ما مردم هم دوست داریم همه چیز با ...

نه اتفاقا به نظرم بیشتر از حال وهوای جامعه حال وهوای روح وروان خودشو بیشتر تشریح می کرده هرچند صادق هدایت مال دورانی بوده که ماها نبودیم ولی به گمونم اون موقع هم انقدر تلخ نبوده یه قسمت از یه رمانش این بود که یه مرد مریض وزمینگیر بود وزنش بدکاره مرده همه چیز رو میدید ونمی تونست وحتی زبانی هیچ اعتراضی نمیکرد فقط تعداد رفت وامد مردهای غریبه رو میشمرد یعنی من این کتاب رو که خوندم تا مدتها همه چیز به نظرم سیاه وزشت وچندش آور میومد ،درسته انتقاد خوبه ولی نه فقط انتقاد کنی بلکه راه حل هم بدی نه اینکه فقط زشتی جامعه رو بزرگنمایی کنی وناامیدی وبی انگیزگی رو گسترش بدی ودیگر هیچ 

نه اتفاقا به نظرم بیشتر از حال وهوای جامعه حال وهوای روح وروان خودشو بیشتر تشریح می کرده هرچند صادق ...

اگر منظور شما صرفاً بوف کور هست که بوف کور کلاً سمبلیک و کتاب هایی هست که در تفسریش نوشته شده برای درک بهتر باید اونا رو بخونیم. 

ولی در هر حال هر کس مختارِ که نظر خودش رو داشته باشه ... من نظر خودمو گفتم و به هیچ عنوان در صدد تغییر نظر دیگران نیستم.