2777
2789
عنوان

بوف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شخص به اعتقادات مردم فحاشی رکیک میکرد

منو ياد فراستي ميندازي شما

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اتفاقا خیلی قبولش دارم خوبه که شمارو یادش میندازم من عاشق نقد منصفانه ولی بی رحمانه ام   & ...

اتفاقا خيلي هم آدم بي سوادي ي.....همه منتقدا همين نظر رو دارن...خوبه آدم سوادشو داشته باشه بعد اظهارنظر كنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اتفاقا خيلي هم آدم بي سوادي ي.....همه منتقدا همين نظر رو دارن...خوبه آدم سوادشو داشته باشه بعد اظهار ...

مسعود فراستی تحصیل کرده هنر در دانشسرای عالی پاریس در فرانسه / تحصیل کرده جامعه شناسی از دانشگاه پاریس همچنین تحصیل کرده فلسفه و نمایش در دانشگاه بولونیا ایتالیاست و 22 کتاب تالیف و ترجمه کرده .

بله مسعود فراستی بی سواده من و شما با سوادیم   

مسعود فراستی تحصیل کرده هنر در دانشسرای عالی پاریس در فرانسه / تحصیل کرده جامعه شناسی از دانشگاه پار ...

نه صادق هداية بي سواده ماها باسواديم...

بحث با امثال شما آب در هاون کوبیدنه !

أمثال تو بي سواد اره

اتفاقا خیلی قبولش دارم خوبه که شمارو یادش میندازم من عاشق نقد منصفانه ولی بی رحمانه ام   & ...

مگه اسم اونم منتقده

😅😅😅😅😅😅😅

منصفانه ولی بی رحمانه ؟؟؟؟؟....ووووییییی ؟؟؟؟؟فراستی!؟؟؟؟

خب مشخص شد چرا از صادق هدایت خوشت نمیاد.هر کسی یه جور فکر میکنه قرار نیست همه ما آدما مثل هم نظر بدیم و فکر کنیم.موفق باشی.

ولی یه چی در مورد تحصیلات بگم!قرار نیست هر کی مدرک دانشگاهی داره سواد هم داشته باشه مهم اینه دهنت رو که باز میکنی چی ازش بیرون میاد میشه.....احساسات پوست کنده با پشتوانه تحقیق و مطالعه ....یا حرفایی متظاهرانه و متعصبانه چیزی که یه عده خاص دوست دارن بشنون.

من چند تا از کتاب های صادق هدایت رو خوندم به نظرم صادق هدایت یه ادم افسرده بوده که افسردگی رو تو کتابهاش به راحتی میشه دید وگواه من عاقبت خوده نویسنده هست که خودکشی کرده نویسنده بوده ولی راهشو گم کرده ووآثار هر نویسنده ای خوندن نداره 

من به عنوان کسی که خیلی رمان میخونم کتابی ارزش خوندن داره که وقتی تمومش می کنی احساس ارامش وخوبی به ادم دست بده 

دقیقا هرچی کتاب از صادق خدایت خوندم اخرش ذهنم وروحم درگیر بود واز زندگی خسته ونوامید وبیشتر مباحثش پر مورد خیانت زن ها به مرد هست که مرده به چشم خیانت زنشو می بینه ولی کاری نمی کنه 

خوب بخندن . ان شالله همیشه به خنده و شادی .

جالب هست امثال تو یه خط یا یک صفحه هم نمی تونن بنویسن اما این قد وقیح هستن که اثار ارزشمند یه نویسنده خوبو زیر سوال می برن 

من امثال تورو خوب میشناسم 

بشین دوغتو بخور عزیزم و زیاد اظهار فضل نکن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
مگه اسم اونم منتقده 😅😅😅😅😅😅😅 منصفانه ولی بی رحمانه ؟؟؟؟؟....ووووییییی ؟؟؟؟؟فراستی!؟؟؟؟ خب م ...

فراستی آدم بسیار باسوادیه , شما درک نمیکنید , وقتی اوج آمال شما از سینما کمدی هزارپا و آینه بغل و اخراجی هاست مشخصه ارزش هنر و سینما در ایران چقدره . اگر شماهم مثل من تمام وقت سینمای هالیوود و آثار فاخر رو دنبال میکردید معنی هنر رو میفهمیدید . 

از طرفی وقتی ایرانیا آدم های نقد پذیری نیستن و ایرانیا آدم هایی هستن که دائم در تظاهرن و به روی همدیگه میخندن و در دل حسادت میکنن و هرکس بهشون بگه بالا چشت ابروئه افسار میدرن . طبیعیه که مقابل نقد تاب نمیارن .