2777
2789
عنوان

بوف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست
جالب هست امثال تو یه خط یا یک صفحه هم نمی تونن بنویسن اما این قد وقیح هستن که اثار ارزشمند یه نویسند ...

شما اصلا سواد کافی ندارید . پیشنیاز اول برای "حرف زدن" اینه که اول تربیت داشته باشید , دوم اینکه ندیده و نشناخته در مورد کسی قضاوت نکنید , هر وقت ندیده و نشناخته قضاوت کردید نشون میده که صلاحیت اظهار نظر ندارید .

شما اصلا سواد کافی ندارید . پیشنیاز اول برای "حرف زدن" اینه که اول تربیت داشته باشید , دوم اینکه ندی ...

تو که سواد داری یه چند تا اثار چاپ شدتو نام ببر 😂

من اتفاقا از شما ادبم خیلی بیشتر 

شما برو اول نظرات گوهر بار خودتو بخون و بعد بقیرو ارشاد کن گلم 

و هر وقت یه کتاب پر فروش چاپ کردی در مورد هدایت اظهار فضل کن 😊

به سلامت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که سواد داری یه چند تا اثار چاپ شدتو نام ببر 😂 من اتفاقا از شما ادبم خیلی بیشتر  شما برو ...

دیگه وقتی اینقدر بی سوادی که کتاب نوشتن رو سواد شعور و ملاک سواد میدونی دیگه خودش گویای همه چیزه .

خوش آمدی

دیگه وقتی اینقدر بی سوادی که کتاب نوشتن رو سواد شعور و ملاک سواد میدونی دیگه خودش گویای همه چیزه . ...

حواسم بهت هست که خیلی ریز به ایرانی توهین می کنی بازم میگم عزیزم اگه ایران جای بدی هست برو سوییس خب گلم 

یا برگرد وطن خودت 

خوش اومدی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فراستی آدم بسیار باسوادیه , شما درک نمیکنید , وقتی اوج آمال شما از سینما کمدی هزارپا و آینه بغل و اخ ...

به نظرت کسی که آثار صادق هدایت رو مطالعه میکنه برا دیدن این فیلما سینما میره؟؟؟؟؟یا شاید تو تاپیک اشتباه پیام گذاشتی؟

واقعا فکر میکنی آثار سینمای هالیوود فاخره؟؟؟من خدایی نکرده به سلیقت توهین نمیکنم اکثر مردم تمام جهان علاقه مند به سینمای هالیوودن پس شما سلیقه ی خاص و هنری ندارید.

از کجا میدونی من مطالعاتم در زمینه هنر چقدر هست؟

من یه نقاش نیمه حرفه ایم که از این راه درامد دارم.

پس کم از هنر نمیدونم.

من چند تا از کتاب های صادق هدایت رو خوندم به نظرم صادق هدایت یه ادم افسرده بوده که افسردگی رو تو کتا ...

این سبک اکسپرسیوه.

قرار نیست در نهایت خوشحالت کنه.زمانه نظریه ای که میگفت هنر یعنی زیبایی چند قرن پیش تموم شده.

داداییسم.اکپرسیو.هنر مدرن.هنر نوگرا این هیچکدوم از نظریه هنر خلق زیبایی یا هنر مفید پیروی نمیکنن 

به نظرت کسی که آثار صادق هدایت رو مطالعه میکنه برا دیدن این فیلما سینما میره؟؟؟؟؟یا شاید تو تاپیک اش ...

نه نمیره ! حالا انگار دارید در مورد داستایوفسکی و تولستوی و مارکز حرف میزنید , تا دلت بخواد آدم بلانسبت چیپ و لمپن نشون شما میدم که همگی هم از شیفتگان این نویسنده مجنونن .

نه هالیوود فاخر نیست , سینمایی که توش نولان و اسپیلبرگ و فنیچر و سودربرگ فیلم میسازن فاخر نیست , سینمای مسعود ده نمکی فاخره   

میفرمایید نقاشید و مطالعه هنری دارید ؟ همونطوری که شما فراستی رو با اون سطح از تحصیلات و سابقه و مطالعه بی سواد ! خطاب میکنید در جواب شما باید بگم که پس قرار نیست شما هم با نقاشی و مطالعه هنر لزوما صاحب نظر بشید , پس نظر من اینه که شماهم درکی از هنر ندارید .

نه نمیره ! حالا انگار دارید در مورد داستایوفسکی و تولستوی و مارکز حرف میزنید , تا دلت بخواد آدم بلان ...

ببین چه بخوای چه نخوای ایشون جز نویسنده های معاصر جهانی هستن که دنیا قبولش دارن.

حالا تو نمیپسندی داستان جداییه.

مقایست اشتباه ایشون رو باید با هم عصر ها و هم سبک های خودش مقایسه کرد.

سینمای هالیوود به هیچ وجه دنبال خلق آثار هنری نیست.تقریبا تمام کسایی که برای دیدن فیلمای دهنمکی سینما میرن فیلم های هالیوود هم دنبال میکنن همین هم سطح سلیقه عام رو پایین نگه میداره طوری که نمیتونن با آثار معاصر و به روز ارتباط برقرار کنن و تو رمان های قرن 5میلادی گیر کردن.... من نمیدونم شما چجور کتابایی مطالعه میکنید کلا گفتم منظورم شخص شما نیست.

اینها جزو توهمات شماست . همونطور که توهم میزنید جهانیان در تقویم هاشون 7 آبان رو به اسم پادشاه ایران ...

فکر کنم به خاطر همین مشغله ها تسلط کافی نداری.من کجا اسم بردم از کوروش و 7آبان!!!

شما برای خودت افکار رو میخونی میبری و میدوزی.

قضاوت میکنی تحقیر میکنی و اتهاماتی رو میزنی که اصلا خودت مطمن نیستی چقد درست و به حق هست یا نه.....

چرا انقد مطلق فکر میکنی.صادق هدایت اصلا رمان نویس نیست که آثارش بین 100رمان برتر باشه.

من 100سال تنهایی یا لولیتا رو خوندم و لذت بردم.

کوری رو خوندم و جالب بوده و ....ولی دلیل نمیشه که به آثار صادق هدایت.بزرگ علوی و جمالزاده بگم اه اه پیف پیف .....یه چیز جالب که تو آثار فارسی هست اینه که با نویسنده بدون واسطه مترجم در ارتباطه مستقیمی و نکته دیگه اینکه از لحاظ سیاسی درک بهتری نسبت به آثار فارسی خواهیم داشت تو آثار  هدایت و هم دوره هاش دچار یه جور افسردگی شدن که منجر به نهلیسم تو آثارشون شده که این به خاطر شکست مشرطیت بوده خب من با این راحتتر ارتباط برقرار میکنم تا مثلا کوری که تاریخ معاصر پرتغاله.البته این باعث نمیشه آثار دیگه رو مطالعه نکنم.

در نهایت شما آزادی که فیلم .نقاشی .موسیقی .نقاشی خط.و آثار دیگه ی ایرانی ها رو نادیده بگیری اما شک نکن هیچ اثری به خواست من و تو ماندگار نمیشه هیچ اثری هم به خواست ما ناچیز نمیشه

یه نقد جالبی میخوندم میگفت آیا کسانی که در مقابل نقد صادق هدایت یقه میدرن که چرا یه یک نویسنده متفکر ...

ببخشید اینجور میگم.واقعا قصد توهین ندارم.

احساس میکنم تعادل روانی نداری....این حجم از نفرت نسبت به آدمی که هیچ ضرری بهت نزده و حتی باهاش رو به رو نشدی عجیبه.

تو صادق هدایت رو به خاطر یه سری فاکتورها بی ارزش خطاب میکنی در صورتی که تو داری به مراتب بدترش رو انجام میدی و به صورت غیر مستقیم صفت بی ارزش رو داری به خودتم نسبت میدی