2777
2789
سعی میکنم گرسنه م که میشه میوه بخورم که زیاد وزن نگیرم.البته یواش یواش دارم حالت تهوع میگیرم و نمیتو ...

این کار ا‌شتباهه بجاش از مغزها استفاده کنید.. میوه فقط دو یا سه واحد در روزه.. اونم اگه مثلِ سیب و گلابی باشه باید تو مشت جا بشه و اگه مثلِ هندونه و گیلاس باشه باید یه لیوان دسته داره معمولی باشه... اگه از مغزها استفاده میکنید مجاز هستید که از هرکدوم 4 تا بردارید و بریزید تو یه کاسه و تو یک روز بیشتر از اون نباید بشه مثلا 4تا توت خشک 4تا بادوم 4 تا گردو و... فقط این‌که نباید شور باشه و باید خام استفاده کنید 

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
به نظرم وزن واینا مهم نیست اگه خدابخواد همه چی درست پیش میره

بله دقیقا ولی دکترم بهم گفت تا 5 ماهگی نباید اضافه کنم... فقط یه ماه دیگه مونده اگه بتونم رو این وزنم بمونه خیلی عالی میشه

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند قطره ادرارباید داخل بی بی چک ریخت؟؟چون رو کارتنش نوشته دوتا؟؟

من همیشه سه تا میریزم

من روز اخرتخمک گذاریم اقدام کردم به نظرتون ممکنه باردارباشم؟؟چون روز هفتم بعد نزدیکی بی بی زدم منفی ...

تخمک تا 12 ساعت تو بدن زنده میمونه.. بیبی چک هم روز موعد قاعدگی یا دو روز اینطورا بعد از موعد قاعدگی بزنید 

من فکر کنم ۵یا ۶تا ریختم هر بار ودرست نشون میداد

نمیدونم شاید مارکا باهم فرق داشته باشه

بیبی چک زدی؟ چیشد؟؟

انشاءالله هرچی به صلاحته

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
منفی شد .البته فردا تاریخ پریودمه

هرچی به صلحته پیش میاد نگران نباش، بمون چند روز دیگه. اگه پریودت منظمه و نشدی دومرتبه بزن

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
هرچی به صلحته پیش میاد نگران نباش، بمون چند روز دیگه. اگه پریودت منظمه و نشدی دومرتبه بزن

یکساله ازدواج کردم .همش تنهام مامانم ایناهم ازم دورن .دیگه خسته شدم از زندگی.

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
یکساله ازدواج کردم .همش تنهام مامانم ایناهم ازم دورن .دیگه خسته شدم از زندگی.

منم شهر غریبم. ۳ساله عروسی کردم

بچه واسه تنهایی نیس که فداتشم. نگران نباش به وقتش میاد

منم متولد ۷۴ هستم

منم شهر غریبم. ۳ساله عروسی کردم بچه واسه تنهایی نیس که فداتشم. نگران نباش به وقتش میاد منم متولد ۷ ...

شما بچه ندارین؟؟پس چیکارمیکنین توخونه؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹